~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 28 aprilie 2011

AVERTISMENT DISPRETUIT




"Intoarceti-va la Mine , zice Domnul ostirilor:si Ma voi intoarce si Eu la voi zice Domnul:" (Zaharia 1:3)

Deasupra unei capitale ,doua avioane ,care tocmai decolasera de pe doua aeroporturi vecine ,zburau pe un cer noros cu o vizibilitate aproape zero .Radarul din turnul de control a descoperit ca se indreptau in mod periculos unul spre altul .

De indata a fost lansat un apel prin radio catre pilotul aparatului celui mai rapid ,cerandu-i-se sa schimbe directia pentru evitarea coliziunii.

Dar pilotul a rimit avertismentul razand :probabilitatea de intanlire este infima,din cauza vitezelor si a inaltimilor diferite.

Nepasator ,si-a continuat drumul .Cateva momente mai tarziu a avut loc ciocnirea fatala :avioanele dezmembrate au cazut .


Lucrurile stau in mod asemanator si pe plan spiritual.Dumnezeu il avertizeaza prin Cuvantul Sau pe fiecare om in parte sa-si schimbe ditectia de

mers ."Intoarceti-va la Mine si veti fi mintuiti ",spune Dumnezeu(Isaia45:22)


In dragostea Sa,Dumnezeu a pregatit o cale ,prin care oamenii pot ajunge in fericirea vesnica .Aceasta cale nu e o religie ,o secta, o traditie ,ci o Persoana :ISUS HRISTOS .Schimbarea directiei de mers de la moarte si pacat spre viata vesnica se poate face numai prin acest Mantuitor.-Samanta buna



,

Niciun comentariu: