~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 6 aprilie 2011

"CANTARETI DE O SINGURA NOTA"



Madularele care par mai slabe sunt de neaparata trebuinta (1 Corinteni 12:22).

Membrii orchestrei au inceput sa se adune pe scena pregatindu-se pentru concertul ce urma in seara aceea .intrand unul dintre muzicanti si-a ocupat locul,si-a acordat instrumentul ,si-a aranjat partitura in fata si s-a facut comod.

In curand ,luminile salii s-au redus in intensitatea si dirijorul a intrat pe scena. La inceputului concertului ,intreaga orchestra a cantat -cu exceptia unui singur muzicant El a ramas tacut. Apoi a sosit vremea sa cante.

Ridicandu-si instrumentul si ajustindu-si partitura ,a asteptat ca dirijorul sa se intoarca spre el. Primind intrarea ,a cantat o singura nota. Dupa aceea si-a pus atent instrumentul jos si a asteptat ca toti membrii orchestrei sa-si termine partea.

Faptul de a canta o singura nota pare pentru pentru multi oameni un lucru neinsemnat ,dar era esential pentru a completa performatia .La fel ,Biserica care este Corpul Domnului Isus Hristos. E format din mai multi membri, si fiecare are un rol distinct . Unii primesc roluri principale. Ei se aud des si atrag atentia asupra lor. Altii par sa aiba roluri si insarcinari minore. Dar cu toti sunt necesari.

Daca tu nu ai multe talente, nu te rusina si nu considera ca Dumnezeu te-a plasat intr-un loc lipsit de importanta din programul Lui . Implineste-ti responsabilitatile cu bucurie .

Daca ai multe daruri ,nu privi de sus la acei credinciosi care par nesemnificativi Biblia ne spune:sa dam cinste unul altuia -da, chiar si "cantaretilor unei singurei note".R.W.D.

Niciun comentariu: