~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 21 ianuarie 2022

EL ARE PUTERE SA IERTE PACATELE !


 "Caci n-avem un Mare Preot ,care sa n'aiba mila de slabiciunile noastre; ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat. 

Sa ne apropiem dar cu deplina incredere de scaunul harului. ca sa capatam indurare, si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.

Observa una dintre priceperile Marelui Medic: El are puterea sa ierte pacatele! In timpul in care a trait pe pamant - inainte ca rascumpararea sa fie platita, inainte ca sangele Sau sa ajunga la scaunul milei - El avea puterea sa ierte pacatele.

Deci nu va avea El putere sa ierte pacatele acum, ca a murit? Cata putere trebuie sa locuiasca in Cel care a platit datoria poporului Sau, pana la ultimul banut! 

El are putere nemarginita acum,  dupa ce a indeplinit ceea ce trebuia ca sa ne plateasca faradelegile si sa puna capat pacatului (Daniel 9:24)

Daca te indoiesti de acest adevar, gandeste-te la El inaltandu-Se din moarte. Priveste-L inaltandu-Se la dreapta lui Dumnezeu, in toata splendoarea slavei. Asculta-L mijlocind in fata Tatalui aratand ranile Sale, implorand meritele suferintei Sale sfinte.

Ce putere de iertare are ! El s-a "suit pe inaltime " si a "luat in dar oameni" (Psalmul 68:18) El este urcat in inaltime ca sa ofere pocainta si iertarea pacatelor (Fapte 5:31) Cele mai purpurii pacate sunt spalate prin purpuriul sangelui Sau.

In acest moment, draga cititorule ,oricat de multe pacate ai avea , Domnul Isus are putere sa ierte  - puterea sa te ierte pe tine si milioane de oameni ca tine. Un singur cuvant al Lui te va curati.

El nu are nimic de facut ca sa castige iertarea ta; toata munca de ispasire este facuta. El poate raspuns la rugaciunile tale, sa-ti ierte pacatele azi si sa te faca sa stii ca te-a iertat.

Chiar in momentul acesta, El poate sa-ti umple sufletul cu pacea de la Dumnezeu,"care intrece orice pricepere"(Filipeni 4: 7)si care isi are obarsia in iertarea desavarsita a pacatelor tale.

Crezi acest lucru? Stiu ca crezi. Fie sa experimentezi chiar acum puterea Domnului Isus de a ierta pacatele! 

Nu mai pierde timpul si cheama-L pe Medecul sufletelor ;grabeste-te la El strigand :"Isus ,Stapane, asculta-mi rugaciunea.! Salveaza-ma ; vindeca-ma cu un cuvant" 

"Obosit,  ma plec la picioarele-Ti sfinte. Asculta-mi implorarea cerescule Parinte."{CHARLES H,SPURGEON}

Niciun comentariu: