~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 14 ianuarie 2022

SLUJIREA MULTUMIRII


 "El a venit, a apucat-o de mana, a ridicat-o in sus si au lasat-o frigurile.Apoi ea a inceput sa le slujeasca."Marcu1:31)

Aceasta face mereu Isus pentru oameni bonlavi in trup, pentu cei bonlavi in suflet si pentru cei doborati in orice fel, care nu sunt in stare sa se ridice.

El nu sta departe cand vrea sa-i ajute pe oameni si ii cheama sa vina la El, ci ii intampina cu oinima calduroasa de frate si cu o mana gata sa ajute.

Aceasta esta modul in care ar trebui sa invatam sa ne ajutam unii pe altii, intanzandu-le o mana puternica, dadatoare de speranta celor care sunt descurajati.

Multi cad si pier, care de altfel ar putea fi salvati pentru viata si glorie, daca ar veni cineva in Numele lui Cristos si i-ar ajuta sa se ridice.

Exemplul acestei femei nu trebuie sa fie trecut cu vederea. Cristos i-a redaruit viata, si ce ar trebui sa faca acum ea decat sa o consacre slujiri. Aceluia care a vindecat-o?

Aceasta a si facut, nu numai prin cuvinte de multumire, nu doar cu sentimente afectuoase de lauda, ci de slujire; s-a ridicat si le-a slujit Vindecatorului si prietenilor Sai.

De asemena, lucrarea ei cat se poate de practica, de utila. Ea nu a suspinat dupa nu stiu ce oportunitate de a indeplini o slusba mare pentru Domnul Isus, ci pur si simplu s-a apucat de lucru care-i statea la indemana, oferindu-se sa indeplineasca sarcinele banale ale unei gazde chibzuite.

Gasim aici o invatatura. Fiecare persoana bonlava care este vindecata, fie intr-un mod obisnuit, fie intr-unul extraordinar, ar trebui sa se grabeasca sa consacre slujirii lui Dumnezeu viata care i-a fost redata,

Cu siguranta , a fost crutata pentru un scop, si am fi necredinciosi fata de Dumnezeu daca nu I-am dedica-o astfel. Un mare numar de persoane suspina mereu dupa ocazii de a-I sluji Domnului Cristos ,imaginandu-si lucrari minunate si splendite la care ar dori sa contribuie.

Intre timp, lasa sa le scape din maini tocmai lucrurile prin care Cristos doreste sa I se slujasca Adevarata slujire a Domnului Cristos inseamna, inainte de toate, indeplinirea, asa cum se cuvine ,a tuturor indatoririlor noastre zilnice.[J.R.Miller}

Niciun comentariu: