~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 22 ianuarie 2021

PUTEREA CUVINTELOR DOMNULUI CRISTOS


 "Niciodata n-a vorbit vreun om ca Omul acesta "(Ioan 7:46)  In El era viata si viata era lumina oamenilor.(Ioan 1:4)

In toata literatura nu exista cuvinte ca acelea pe care le-a rostit Cristos. Stim ce putere minunata aveau cuvintele Sale.

Unul dintre ele a cazut peste marea involburate si a linistit-o intr-o clipita; un altul a atins ochii unui orb si i-a deschis; altul a cazut peste apa sclipitoare si a preschimbat-o in vin; 

altul a ajuns in mormantul intunecos si a facut  ca mortul care zacea acolo sa invie si sa iasa afara. "Lazare vino afara!"(Ioan 11:43)

Apoi ne amintim de modul in care cuvintele Sale aduceau mangaiere si pace celor intristati si tulburati;cum atingeau inimile oamenilor si le schimbau intregul scop al vietii.

Cei care Ii auzeau cuvintele, se ridicau  si renuntau la afacerile si la pacatele lor, lasand totul pentru a-L urma in singuratatea Lui, fara un acoperis  deasupra capului.

Demonii Il ascultau tremurand cand vorbeau si-I recunosteau instantaneu puterea, se infricoseau si ascultau de El.

Cuvintele Domnului Cristos continua sa aiba aceeasi putere.Ele continua sa potoleasca furtuni, sa deschida ochii orbilor, sa scoata duhurile rele din oameni si sa invie morti.

Ele continua sa aduca mangaiere celor intristati, speranta celor disperati si iertare penitetilor. Ele continua sa schimbe inimi,indulcind fantanile amare si facand sa infloreasca flori acolo unde inainte nu cresteau decat spini.

Daca te sprijini pe vreunul dintre cuvintele Domnului Cristos,vei descoperi dedesubt  bratul vesnic care te sustine.Daca te scufinzi in valurile incercarii si te apuci de unul dintre aceste cuvinte binecuvantate,vei descoperi mana divina invaluita in ele care te va sprijini.

Daca esti urmarit de dusmani spirituali si te tii de unul din cuvintele Domnului Cristos, vei descoperi in mana ta o sabie atotbiruitoare, din fata careia vor fugi toti dusmanii.

Daca esti obosit sau in necaz si iti culci capul pe unul dintre aceste cuvinte pretioase, vei descoperi ca stai la pieptul Tatalui, aproape de inima Lui calda. 

Cuvintele Domnului Cristos sunt astazi comorile cele mai bogate."Nimeni n-a vorbit vreodata ca Omul acesta."{J.R.Miller}

Niciun comentariu: