~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 31 ianuarie 2021

ARUNCA-TI POVARA ASUPRA DOMNULUI


 "Domnul sa-ti fie desfatarea, si El iti va da tot ce-ti doreste inima. incredinteaza-ti soarta in mana Domnului,increde-te in El, si El va lucra."(Psalmul 37:4-5) 

Este usor sa ne alinam durerile cand stim ca El se ingrijeste de noi. Crestine nu-ti dezonora credinta  printr-o infatisare vesnic ingrijorata.

Vino si arunca-ti povara asupra Domnului. Te clatini sub o greutate pe care Tatal nu o simte . Ceea ce ti se pare o povara zdrobitoare, este un fir de nisip pentru El.

Nu exista o mangaiere mai mare decat aceea de a sta linistit in mainile Domnului, cunoscand numai voia Lui. Oh, copil al suferintei, fii rabdator.

Dumnezeu nu te-a uitat in grija Lui iubitoare. Cel care are grija de vrabii iti va implini toate nevoile. Nu te lasa prada disperarii!

Spera, spera mereu! Ridica bratele credintei peste marea necazurilor,  si lupta cu nefericirea!

Exista  Cineva care ingrijeste de tine. Ochiul Sau este atintit asupra ta, inima Sa bate pentru durerile tale, si mana Sa atotputernica te va ajuta in nevoie.

Cel mai intunecat nor se va  risipi sub lumina indurarii Lui. Cea mai intunecoasa noapte va lasa locul diminetii.

Daca faci parte din familia Sa, El iti va lega ranile si iti va vindeca inima ranita. Nu te indoi de harul Sau din cauza necazurilor tale, ci crede ca El te iubeste in vremuri de tulburare, ca si in timpurile fericite.

Ce viata linistita si senina ai avea daca  L-ai lasa pe Dumnezeu sa-ti poarte de grija! Cu putin ulei intr-un ulcior, si o mana de faina intr-o oala Ilie a supravietuit foametei.Si tu poti face la fel!

Daca Dumnezeu ingrijeste de tine, dece te mai ingrijorezi? Poti sa te increzi in El din privinta trupului, dar si din pricina sufletului? 

El nu a refuzat niciodata sa-ti poarte poverile; El nu sa clatinat niciodata sub greutatea ta. Vino,deci ,suflete, leapada-te de griji, si lasa-ti toate poverile in mana bunului Dumnezeu.

{CHARLES H.SPURGEON}

Niciun comentariu: