~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 10 mai 2011

STAI LINISTIT SI INCREDE-TE IN DOMNUL




"Si sunt incredintat ca El are putere sa pazeasca ce i-am incredintat pina in ziua aceea . (2Timotei i:12)

Stonewall Jackson traversa impreuna cu sora sa un torent nesigur chiar sub cascada Niagara .Torentul invartea si lovea barca atat de puternic ,incat femeia era ingrozita .

Jackson i-a strans bratul puternic si ,intorcandu-se catre unul din cei ce vislea ,a spus:"Cat de des treceti raul in aceasta portiune ?" "trecem continuu in fiecare zi ,de 12 ani". "Ati avut vreodata accidente ?" 'Nu , domnule,niciunul!" "Nu v-at rasturnat niciodata ,nu s-a inecat nimeni?'nu nimic de felul acesta !"


Intorcandu-se spre sora sa Jackson i-a spus cu incredere:"Ai auzit ce-a spus marinarul .Daca nu poti vasli tu mai bine ca el ,atunci stai linistita si increde-te in el asa cum fac eu .

Crestinii care au tulburari spirutuale au nevoie sa auda cuvinte de incurajare similare ,in timp ce sunt loviti din toate partile de valul indoielilor si al nesigurantei .Domnul Isus nu a pierdut nici un suflet ca I-a fost incredintat .


Suntem in siguranta sub protectia dragostei lui Dumnezeu ,la adapost pentru eternitate prin harul Sau .Daca Domnul Isus este Salvatorul nostru ,vom ajunge la tarm ,indiferent cat de mica ne este credinta sau cat de infuriate vor fi valurile indoielilor si ale necazurilor .

Salvarea noastra cade in responsabilitatea Sa.Responsabilitatea noastra este sa ne incredem in El si sa-L ascultam.Dumnezeu a inceput aceasta lucrare buna si a promis ca "o va ispravi pana in ziua lui Isus Hristos"(Filipeni 1:6)


Aceasta ii da copilului care se increde in Dumnezeu o pace care dainuie ,precum si siguranta ca va ajunge cu bine in portul ceresc .Pune-ti toata increderea in El .El te va pazi acum si in eternitate .-H.G.B.







Niciun comentariu: