~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 19 mai 2011

ASTEAPTA AJUTORUL SAU


"Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru,un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi.(Psalmul46:1)

Tu esti abatut ,pentru ca toate posibilitatile ,relatiile ,putertile si darurile personale ,izvoare ale curajului tau si si ale increderii in tine insti ,sunt epuizate.Ei bine ,nu este asa!Poti cauta ajutorul la Altcineva .Sprijinul Sau nu lipseste si puterea Sa este nesfarsita .


El este gata in orice clipa sa te sprijineasca si sa-ti de ajutor .Acest Altcineva este Dumnezeu ,Tatal tau ,plin de dragoste .Intoarce-te spre El cu rugaciune .Ca Tata ,El asteapta cererile tale ,le are in fata Sa si iti trimete izbavirea.


El va hotar ,intelepciunea Sa,sub orice forma se va arata ajutorul Sau .El va fixa si clipa exacta cand acest ajutor va veni.Dar ,oricum ,El te va izbavi ,astfel ca dupa lovitura vei putea spune :Cuvantulsau este "da" si "amin";"oricine cere primeste "


Teama de evenimentele viitoare te apasa. Domnul Iti spune :"Voi fi cu tine in toate zilele ".Zilele cu greutati nu vor lipsi ,dar atunci El va fi mai aproape de tine ca oricand .Incercarea va fi de sapte ori mai grea ,dar ajutorul Lui va fi si el tot atat de marit .Cand creste necazul ,Dumnezeu nu numai ca este mai aproape ,dar lucreaza mai mult ,prin harul Sau. Samanta buna.

Niciun comentariu: