~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 17 mai 2011

DUMNEZEU TE ASCULTA:VORBESTE-I




"Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui!Caci cine se apropie de Dumnezeu ,trebuie sa creada ca El este ,si ca rasplateste pe cei cei ce-L cauta(Evrei 11:6)

Cheama-L pe Domnul in incercarile tale,adreseaza-te Lui in necazurile inimii tale ,in remuscarile cugetului tau: El iti va raspunde in mod sigur .Vei experimenta atunci ca El este cu adevarat un Dumnezeu viu ."Tu asculti rugaciunea "-in felul acesta il invoca imparatul David pe Dumnezeu (Psalmul 65:2)

Te-ai rugat lui Dumnezeu ? Nu este vorba de a recita o rugaciune invatata pe dinafara ,ci de a te adresa personal si driect lui Dumnezeu ,pentru a-I cere ajutorul Sau intr-o greutate deosebita ,intr-o boala grava,intr-o primejdie presanta .

Avem un Dumnezeu foarte mare,care face lucruri foarte mari si pentru care nimic nu este prea mic din ceea ce il intereseaza pe aceia care sunt copiii Sai pe pamant .Nu-L vom obosi niciodata .

Un copilas care are incredere in tatal sau nu se va teme ca il deranjeaza cand il roaga sa-i raspunda la multele sale intrebari

Sa cautam ajutorul si harul lui Dumnezeu ,rugandu-ne si fiind siguri ca El ne asculta fara conditie !Sa-I vorbim de nevoile si de ingrijorarile noastre ;sa nu asteptam pana maine pentru a avea aceasta partasie cu El,sa ne adresam lui Dumnezeu chiar astazi .

"Cheama-Ma in ziua necazului :Eu te izbavi ,iar tu Ma vei proslavi(Psalmul 50:15)"Ma va chema si ii voi raspunde ,voi fi cu el in strimtorare."(Pasalmul 91:15)"-din Samanta buna

Niciun comentariu: