~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 23 ianuarie 2023

INCREDET-E IN DOMNUL

" Sa nu te paraseasca bunatatea si credinciosia: leaga-ti-le la gat, scri-le pe tablita inimii tale Si astfel vei capata trecere si minte sanatoasa inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor.

Increde-te in Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe intelepciunea ta! Recunoaste-L in toate caile tale si El iti va netezi cararile. Nu te socoti singur intelept; teme-te Domnul, si abate-te de la rau! Aceasta va aduce sanatate trupului tau si racorire oaselor tale.(Proverbe 3:3-4-5-6 -7,8)

Poate treci printr-o perioada intunecoasa in viata ta si nu Il vezi pe Dumnezeu. Strigi catre Dumnezeu, dar El nu-ti raspunde. Poate esti in fata unei decizii si nu ai nici un ajutor si nu vezi nicio perspectiva.

Ti se pare ca nu este nimeni alaturi de tine si ai nevoie urgenta de Dumnezeu. Sa sti ca " judecata este inaintea Lui: asteaptaL!

Dumnezeu cunoaste cazul tau, vede ca esti fara speranta. El Se va ocupa de tine pentru ca ti-a promis aceasta. De aceea, incredete in El si asteapta-L! "Taci inaintea Domnului si asteapta-L cu rabdare"(Psalmul 37:7)

Avocatii ajung la capatul  cunostintelelor, posibilitatilor  si competentelor lor. De aceea, cateodata se vad nevoiti sa cedeze cazul preluat.

Dar la Domnul nu este asa! El traieste ca sa miljoceasca pentru noi: "De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei care se apropie prin El de Dumnezeu,  pentru ca traieste pururea ca sa mijloceasca pentru noi."(Evrei 7:25 )

Nu exista un alt mijlocitor mai bun. El preia cazul nostru si nu cedeaza pana nu-l rezolva. El nu pierde cazul nostru. Cand ne rugam, El ne asculta si Se intereseaza de noi.

De aceea incredete in El! Bazeaza-te pe El

S-ar putea ca ceata sa fie atat de deasa, incat sa nu-L vezi. Dar increde-te! El Este acolo! El se ocupa de cazul tau! De aceea: nadajduiese in El  "Incredinteaza-ti Domnului calea, increde-te in El si El va lucra! (Psalmul 37:5)

Sa ne incredem in Dumnezeu si sa-I incredintam Lui totul, chiar si atunci cand, conform  posibilitatilor omenesti , ni se pare ca este imposibil rezolvarea problemei!{Samanta buna}

Niciun comentariu: