~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 31 decembrie 2022

PUNCT LA FINAL DE AN

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El,sa nu piara ,ci sa aiba viata vesnica.(Ioan 3:16)

 Fiecare propozitie si fiecare fraza se incheie cu un punct. La sfarsitul acestei zile punem punct anului care a trecut si incepem un nou an.

Biblia spune ca Dumnezeu "a facut fiecare neam de oameni dintru-un singur sange , ca sa locuiasca pe toata fata pamantului; le-a asezat timpuri randuite si hotare locuirii lor" (Fapte 17:26)Si viata noastra are la farsit un punc.

Dar pana atunci, sa ne gandim la darul pretios al timpului in care traim si in care rasuna glasul evangheliei  prin care suntem chemati la viata vesnica.

Scriptura spune: Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu L-a trimis in lume pe singurul Sau Fiu,ca noi sa traim prin El" ( 1Ioan 4:9)ta

Orice ora care a trecut - si noi tot nu am ascultat de chemarea la adevarata viata. - este o ora perduta, pierduta pentru totdeauna.

Anul care se incheie ne-a adus bucurii,  dar probabil si dezamagiri. Insa cel mai importat lucru pentru fiecare om este sa aiba o relatie personala, autentica, cu Dumnezeu prin credinta in Mantuitorul .

Acesta relatie cu urmari vesnice o poti incepe ACUM, in aceste ultimele clipe ale anului: "Iata  acum este timpul potivit; iata, acum este ziua mantuirii"

Orice amanare poate fi un vesnic prea tarziu.Cine la primit pe Mantuitorul poate sa se bucure an de an ,luna de luna, zi de zi, de salvarea Sa vesnica. Aceasta parte fericita o dorim tuturor cititorilor.{Samanta buna}

Niciun comentariu: