~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 2 decembrie 2022

DOMNUL - UN AJUTOR IN NECAZ

 

O, de ar lauda oamenii pe Domnul pentru bunatatea Lui si pentru lucrarile Lui minunate fata de fiii oamenilor.(Psalmul 107:21)

"Sa strnit o mare furtuna de vant si valurle loveau in corabie, incat corabia era aproape sa se umple, (Marcu 4:37)

In anul 2005, uraganul Katrina, asaltand mai multe sate ale Americii, a lasat in urma pagupe covarsitoare.

O familie de oameni credinciosi mai in varsta din Mississippi, sot si sotie , avertizati cu privire la furtuna, si-au parasit pentru un timp casa si s- au refugiat intr-o cladire speciala amenajata.

Dupa ce s-a potolit furtua s-au intors in casa lor. Dar ce dezordine: casa lor era distrusa in intregime! Unde aveau ei sa locuiasca de acum? 

Fiica lor i-a sunat si i-a rugat sa mearga la ea in Atlanta. Dar nu afeau bani pentru zbor, pentru ca toate bancile erau inchise.

Au incercat sa mai salveze cateva lucruri personale dintre daramaturi. Au gasit cateva fotografii de familie, imbimbate de apa.

Cand barbatul a deprins poza tatalui sau din rama, ca sa o puna la uscat, au cazut de acolo bancoate in valoare de 366 de dolari.

Aceasta suma ajungea exact pentru doua bilete de avion spre Atlanta! Cat de mult s-au bucurat ca Domnul Isus le-a raspuns rugaciunilor si ca le-a dat exact ceea ce aveau nevoie.

Poate si barca ta este puternic scuturata de furtuna. Ti-e frica si strigi catre Dumnezeu. Furtuna creste si valurile sunt gata sa te cuprinda.

Si zici:  unde este Dumnezeul meu? Pune-ti increderea in Dumnezeu, caci El are mijloace de izbavire pentru fiecare. Ajutorul Sau este pe masura Atotputerniciei Sale, iar corabia in care Se afla Domnul nu se poate scufunda.{Samanta buna}

Niciun comentariu: