~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 19 iulie 2019

CE AI DE FACUT ACUM?

























"Dumnezeul pacii, care prin sangele legamantului celui vesnic, a sculat din morti pe Domnul nostru Isus, marele Pastor al oilor, sa va faca desavarsiti  in orice lucru bun, ca sa faceti voia Lui, si sa lucreze in noi ce-I este placut, prin Isus Hristos. A Lui sa fie slava in vecii vecilor !Amin.

"Daca stiti aceste lucruri, ferice de voi daca le faceti."(Ioan 13:17)

Fii hotarat sa stii mai mult decat altii. Daca tu insuti nu tai funiile care te tin legat de doc, Dumnezeu va trebui sa foloseasca o furtuna pentru a le rupe si a te trimite in larg. Pune totul din viata ta in corabia lui Dumnezeu, pornind in larg pe marele val al scopului Sau, si ti se vor deschide ochii.

Daca crezi in Domnul Isus, nu trebuie sa-ti petreci tot timpul in apele linistite din interiorul portului, plin de bucurie, dar mereu legat de doc.Trebuie sa iesi din port, sa te avanti in marile adancimi ale lui Dumnezeu si sa incepi sa cunosti tu insuti lucrurile - sa incepi sa ai discernamant spiritual.

Atunci cand stii ca ar trebui sa faci un lucru si il faci, imediat stii mai mult. Examineaza unde anume ai devenit letargic, unde ai inceput sa-ti pierzi interesul din punct de vedere spiritual si vei descoperi ca totul a inceput intr-un punct in care nu ai facut ceva ce stiai ca trebuie sa faci .

Nu ai facut acel lucru pentru ca nu parea sa existe o nevoie imediata de a-l face. Insa acum nu ai niciun fel de descernamant, iar intr-un moment de criza esti tulburat in plan spiritual,in loc sa ai autcontrol in plan spiritual.Refuzul de a continua sa inveti si sa cunosti mai multe este un lucru periculos.

Imitatia ascultarii este o stare de spirit in care iti creezi propriile oportunitati de a te sacrifica, iar ravna si entuziasmul sunt cofundate cu discernamantul. Este mai usor sa te sacrifici pe tine insuti decat sa iti implinesti destinul spiritual, care este afirmat in Romani 12:1-2.

Este mult mai bine sa implinesti scopul lui Dumnezeu in viata ta prin discernerea voii Sale decat sa savarsesti mari acte de sacrificiu de sine."Ascultarea face mai mult decat jertfele...'(1Samuel 15:22)

Ai grija sa nu iti indrepti atentia sau sa te intorci la ceea ce ai fost canva, cand Dumnezeu doreste sa fii ceva ce nu ai mai fost vreodata."Daca vrea cineva sa faca voia Lui, va ajunge sa cunoasca...(Ioan 7:17){OSWALD CHAMBERS}

Niciun comentariu: