~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 1 martie 2019

PLIN DE HAR ESTE TATAL NOSTRU DIN CERURI


























"Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu seamana, nici nu secera si nici nu strang nimic in granare ;si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi mai de pret decat ele? (Matei 6:26)

Aceasta este poarta de aur a templului rugaciunii. Cand Domnul nostru Si-a invatat ucenicii cum sa se roage, a spus ca asa ar trebui sa inceapa. Ei nu veneau la o putere infinita, la o taina imposibila de cunoscut sau la o lumina inaccesibila, ci la Tatal.

Acest nume pretios de la poarta de intrare inlasneste apropierea. Numele ne da asigurari cu privire la dragoste si grija Tatalui. Are grija un parinte adevarat de copilul lui? Cu mult mai mult are grija Tatal din ceruri de copiii Sai de pe pamant.

El are grija pana si de pasari, asigurandu-Se ca-si primesc zilnic mancare. El are grija si de flori , urzindu-le din fibre de lumina incantatoarele vesminte pe care le- poarta.
Cu siguranta ca de copiii Sai Ii pasa si mai mult. Astfel, pretiosul nume asigura ca nu vom fi neglijati sau trecuti cu vederea in aceasta lume mare.

Numele da, de asemenea asigurarea ca vom avea acces liber in prezenta  divina. Copiii unui mare rege nu sunt tinuti sa astepte la usa tatalui lor, asa cum asteapta strainii. Copiii lui Dumnezeu au libertate perfecta in prezenta Sa. 

Nu este niciodata un moment nepotrivit pentru venirea lor la El. El nu este niciodata prea ocupat ca sa nu poate sa-i vada si sa le asculte cuvintele de dragoste si rugaciunea . 

El se gandeste la cel mai umil copil al Lui din aceasta lume mare si, in mijlocul intregii ei confuzii si galagii, aude si recunoaste pana si cel mai slab strigat care se ridica de pe buzele celui mai mic si mai neinsemnat dintre micutii Sai Acest nume ne vorbeste de asemenea, despre harul si mila Dumnezeului nostru.

Noi suntem intotdeauna constienti de pacat.  Cum sa putem avea acces la un Dumnezeu sfant? Ah, El este Tatal nostru. Stim ca pana si un tata pamantesc nu inchide usa in fata copilului sau care a gresit. 

Candela este lasata sa arda la feresta in timpul lungilor nopti intunecoase,pentru ratacitorul din intuneric, care tanjeste sa se rentoarca , vazand lumina aprinsa,sa poata fi asigurat de dragostea si buna primire care-l asteapta. Infinit mai plin de har este Tatal nostru din ceruri.{J.R.Miller}

Niciun comentariu: