~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 31 august 2018

PUNE-TI TOATA INCREDEREA IN DUMNEZEU





















"Caci asa vorbeste Cel Prea  Inalt, a carui locuinta este vesnica si al carui Nume este sfant "Eu locuiesc in locuri inalte si in sfintenie; dar sunt cu omul zdrobit si zmerit, ca sa inviorez duhurile smerite si sa imbarbatez inimile zdrobite. (Isaia 57:15)

In timpurile de severa incercare, crestinul nu se poate increde in nimic de pe pamant; de aceea, el este sfatuit sa se incredinteze in mainile lui Dumnezeu. Atunci cand barca lui este la capatul puterilor, si nu poate fi vorba de o salvare omeneasca, trebuie sa se increada cu totul in providenta si grija lui Dumnezeu.

Ferice de furtuna care aduce omul pe asemenea stanca! Binecuvantat este uraganul care conduce sufletul la Dumnezeu! Uneori nu putem comunica cu Dumnezeu din cauza multimii prietenilor.

Dar atunci cand omul este sarac, lipsit de prieteni, neajutorat si fara nadejde, alearga in bratele Tatalui si este imbratisat cu binecuvantari! Atunci omul cand este impovarat cu necazuri atat de urgente si unice incat nu se pot spune decat lui Dumnezeu. Trebuie sa fie multumitor pentru ele.

Va invata mai mult despre Domnul atunci decat in orice alta vreme. O, credinciosule tulburat, necazul care te conduce la Tatal este unul fericit! Acum ca ai un Dumnezeu in care sa te increzi  pune-ti toata increderea in El .

Nu-ti dezonora Domnul si Stapanul prin temeri si indoeli  nevrednice; fii tare in credinta si da slava lui Dumnezeu .Arata lumii  ca Dumnezeul tau este mai valoros decat zeca mii de lumi. Arata-le bogatilor ca esti bogat in saracia ta atunci cand esti sprijinit de"bratul vesnic"(Deuteronom 33:27)

Acum este timpul credintei si curajului. Fii tare si viteaz, si este sigur ca, asa cum Domnul a intemeiat cerurile si pamantul, tot El se va slavi in slabiciunea ta si va preamari Numele in necazurile tale.

Grandoarea boltii ceresti ar trebui nimicita daca cerurile s-ar sprijini pe o coloana vizibila,si credinta ta si-ar pierde slava daca s-ar sprijini pe ceva vizibil prin ochii firesti. Fie ca Duhul Sfant sa te ajute sa te odihnesti in Domnul Isus. {C.H.Spurgeon}

Niciun comentariu: