~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 24 august 2018

NU FI O POVARA, FII UN PURTATOR DE POVERI





















"Purtati-va sarcinile unii altora, si veti implini astfel legea lui Hristos.Sa nu obosim in facerea binelui;
caci la vremea potrivita, vom secera, daca nu vom cadea de oboseala. (Galateni 6:2,9)


Fiecare dintre noi ascunde ceva, dar nu ca suntem inselatori. Ci doar pentru ca ranile omului sunt prea personale.

Cand sotul este prea  insensibil si indiferent, durerea poate fi prea mare pentru a discuta despre ea. Cand sotia te raneste cu vorbe acide esti zdrobit pe dinauntru, dar nu o poti arata.

Asa ca fiecare mergeti si va pansati ranile si incercat sa evitati comentariile si intrebarile altora. Te afli oare intr-o asemenea situatie, in care te lupti cu ceva prea dureros ca sa vorbesti?

Daca este asa, sa stii ca si altii sunt la fel !  Mania lor este un simpton. Distanta lor le ascunde teama de a fi cunoscut si poate respins fiindca au mai fost raniti. Domnul Isus a vazut ce este mai bun in cei mai rai oameni  si s-a abatut din drumul Sau pentru a le arata har.

Mai tii minte cum S-a purtat cu femeia "prinsa in adulter" (Ioan 8)? Expunere publica!  Poti sa-ti imaginezi cata rusine a simtit? Totusi Domnul Isus a vazut in ea un om care merita sa fie mantuit, a iubit-o, a ridicat-o si i-a dat putere de a fi mai buna. Si tu esti chemat sa faci la fel?

Asa ca aminteste-ti  astazi ca ceilalti trec prin probleme despre care tu nu stii.  Varsa lacrami pe care tu nu le vezi si se simt izolati mai mult decat iti poti imagina. Nu fi o povara; fii un purtator de poveri!

Intr-adevar, poate esti singurul care le vei iesi in cale astazi. Si cand ajuti la ridicarea poverii lor, Dumnezeu le va purta pe ale tale! " Purtati-va sarcinile unii altora si veti implini astfel legea lui Hristos. Daca vreunul crede ca este ceva, macar ca nu este nimic, se inseala singur.(Galateni 6 : 2-3)
{Bob GASS} Fundatia SEER Romania.

Niciun comentariu: