~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 14 februarie 2022

"TACI INAINTA DOMNULUI SI NADAJDUIESTE IN EL"

"Increde-te in Domnul, si fa binele; locuieste in tara, si umbla in credinciosie.Domnul sa-ti fie desfatarea ,si El iti va da tot ce-ti doreste inima. Incredinteaza-ti  soarta in mana Domnului,increde-te in El, si El va lucra.(Psalmul 37:3-4)

Te-ai rugat si ai tot asteptat si nu vezi nici un semn de vreun raspuns? Te-ai saturat sa nu vezi nici-o miscare?  Esti pe punctul de a renunta?

Atunci  poate ca nu ai asteptat asa cum trebuie, sau acolo unde trebuie - in locul unde Domnul te poate intanli. Sa " asteptam cu rabdare " (Romani 8:25)

Rabdarea alunga ingrijorarea. Domnul a spus ca va veni, si promisiunea Lui este egala cu prezenta Lui. Rabdarea alunga plansul. De ce esti trist si descurajat? 

El iti stie nevoile mai bine decat tine, si scopul Lui in asteptare este sa primeasca mai multa glorie prin ea. Rabdarea alunga lucrarile propii.

"Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: sa credeti" (Ioan 6:29) ,si odata ce crezi, vei stii ca totul este bine. Rabdarea alunga orice lipsa.

Poate ca dorinta ta de a primi ceea ce vrei este mai puternica decat orice dorinta ta de a se implini voia lui Dumnezeu.

Rabdarea alunga orice slabiciune.In loc sa te gandesti ca asteptarea este pierdere de vreme, intelege ca Dumnezeu iti pregateste resursele Lui si tot odata te intareste. Rabdarea alunga orice sovaire.

"El m-a atins si m-a asezat iarasi in picioare." (Daniel 8:18). Temeliile lui Dumnezeu sunt neclintite,si cand avem in noi rabdarea Lui, suntem neclintiti cand asteptam. Rabdarea aduce inchinare."...orice rabdare si indelunga rabdare, cu bucurie." (Coloseni 1:11) 

In timp ce astepti, Uneori cea mai buna parte a asteptarii  vrednice de lauda este sa experimentezi "lasa toate aceste aspecte ale rabdarii "sa-si faca desavarsit lucrarea" (Iacov 1:4) si vei fi foarte inbogatit. C.H.P. 

Stai neclintit ... Cand lectiile interioare trebuie invatate, Si cand de pe aceasta cale ...Lasa "Rabdarea sa-si faca desavarsit lucrare. L.S.P. 

(Izvoare in desert}

Niciun comentariu: