~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 11 februarie 2022

COMUNIUNEA CU HRISTOS


 "Cum M'a iubit pe Mine Tatal, asa v'am iubit si Eu pe voi. Ramaneti in dragostea Mea. Daca paziti poruncile Mele,veti ramane in dragostea Mea, dupa cum si Eu am pazit poruncile Tatalui Meu, si raman in dragostea Lui. V'am spus aceste lucruri ,bucuria Mea sa ramana in voi, si bucuria voastra sa fie deplina."(Ioan15:9-10,11)

Comuniunea cu  Hristos este leacul al oricarei boli. Fie ca este durere amara sau exces de placere, tovarasia Cu Isus va vindeca durerea uneia si dezechilibrul celeilalte.

Traieste alaturi de  Isus, crestine, si nu conteaza daca locuiesti pe muntele onorurilor sau in valea umilintei.Traind alaturi de Isus, esti acoperit de aripile lui Dumnezeu; sub tine se afla "bratele Lui cele vesnice" (Deuteronom 33:27)

Nu lasa nimic sa te opreasca de la aceasta sfanta partasie, care este privilegiul sufletelor unite cu Domnul. Nu te multumi cu cate o intanlire cand si cand, ci cauta-I intotdeauna tovarasiea.

Doar in prezenta Sa vei afla mangaiere si adapost. Isus nu vrea sa fie un prieten care ne cheama uneori, ci Cel care paseste mereu alaturi de noi.

Ai in fata ta un drum greu? Calatorule spre ceruri, ai grija sa nu pornesti fara Calauza .Trebuie sa treci printru-un cuptor aprins? Nu intra daca nu Il ai pe Fiul lui Dumnezeu alaturi, cum L-au avut  Sadrac, Mesec si Abed-Nego.

Trebuie sa te lupti cu pacatele tale in batalia Ierihonului? Nu incepe razboiul pana ce nu vezi Capetenia ostirii Domnului cu sabia in mana, asa cum L-a vazut Iosua.

Esti chemat sa te intanlesti cu Esau in ispite? Nu te intanli pana nu biruiesti ingerul la praul Iaboc, asemenea lui Iacov. In orice caz, in orice conditii, ai nevoie de Domnul Isus. 

Cand se vor deschide portile de fier ale mortii. vei avea nevoie cea mai mare de El. Tine-te aproape de Mirele tau. Sprijina-ti capul pe pieptul Sau, si cerei sa fii inviorat cu vinul inmiresmat al rodiilor Sale.

Atunci vei fi gasit de El "Fara pata, fara zbarcitura, sau altceva de felul acesta" (Efeseni 5:27)De vreme ce ai trait aici cu El si in El, vei ramanea cu El pentru totdeauna.{CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: