~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 31 iulie 2020

PERSPECTIVA CORECTA



























"Multumiri fie aduse lui Dumnezeu , care ne poarta totdeauna cu carul Lui de biruinta in Hristos."
(2 Corinteni 2:14)

Prespectiva corecta a unui slujutor al lui Dumnezeu nu trebuie sa fie doar cat mai aproape posibil de superlativ, ci trebuie sa fie cea mai inalta.

Ai grija sa pastrezi cu vigurozitate prespectiva lui Dumnezeu si nu uita ca trebuie sa faci acest lucru in fiecare zi, putin cate putin.Nu gandi la un nivel finit. Nicio putere exterioara nu se poate atinge de perspectiva corecta.

Perspectiva corecta pe care trebuie sa o avem neincetat este ca ne aflam aici cu un singur scop - sa fim  niste robi care marsaluiesc in procesiunea biruintelor Domnului Hristos.

Noi nu suntem expusi in vitrina lui Dumnezeu - suntem aici ca sa aratam un singur lucru: robia vietii noastre fata de ascultarea Domnului Hristos.(vezi 2 Corinteni 10:5) Cat de marunte sunt toate celelalte prescpetive!

De exemplu, sunt unii care spun "Sunt singur pe front,luptand pentru Isus" sau: "Trebuie sa mentin cauza lui Hristos si sa ma ocup de lucru cutare pentru El."

Insa Pavel spunea  in esenta : "Ma aflu in procesiunea unui invingator si nu conteaza cu ce dificultati ma confrunt, caci sunt intotdeauna purtat cu carul de biruinta" Este aceasta idee pusa in practica in noi?

Bucuria secreta a lui Pavel era ca Dumnezeu l-a luat pe cand era un rebel fatis fata de  Isus Hristos si a facut din el un rob - si aceasta devenit scopul sau.

Era bucuria lui Pavel sa fie un rob al Domnului si el nu avea nicio alta preocupare in cer sau pe pamant. Este rusinos pentru un crestin sa vorbeasca despre propia obtinere a victoriei.

Ar trebuisa Ii apartinem Invingatorului intr-un mod atat de absolut, incat victoria sa fie intotdeauna a Sa, iar noi sa fim "mai mult decat bruitori, prin [El]"( Romani 8:37).

"...noi suntem inaintea lui Dumnezeu , o mireasma a lui Hristos... (2 Corinteni 2:15) Suntem invaluiti in mireasma dulce a lui Isus, si oriunde ne ducem, suntem o minunata improspatare pentru Dumnezeu.{OSWALD  CHAMBERS}

Niciun comentariu: