~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 17 iulie 2020

MEDICUL DIVIN





















"El iti iarta toate faradelegile tale, El iti vindeca toate boalele; El iti izbaveste viata din groapa,El te incununeaza cu bunatate si indurare." (Psalmul 103: 3-4)   

Oricat ar fi de uimitor, trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi sufera mai mult sau mai putin din cauza pacatului.

Ce alinare este sa stim ca avem un Mare Mediccare este doritor si capabil sa ne vindece! Sa ne gandim putin la El in seara aceasta. Remediile Sale sunt foarte rapide; viata se afla in insasi privirea Sa.

Remediile Sale sunt radicale;El are in vederea chiar focarul bolii. De aceea, remediile Sale sunt sigure si temeinice.

Nu mai exista nici o recadere, atunci cand vindeca  Hristos.Nu exista nicio teama ca pacientii Sai se vor insanatosi doar pentru un anotimp;El ii face oameni noi. El le da o inima noua si pune in ei un duh de dreptate.

El este priceput in toate bolile. Medicii  au in general o anumita specializare. Desi pot sa stie cate putin despre toate durerile si suferintile noastre, exista arie din medicina in care au studiat mai mult.

Dar Domnul Isus Hristos este obisnuit cu intreaga natura umana. El este la fel de priceput cu toti pacatosii;nu a intanlit niciun caz care sa fie din cale -afara de dificil pntru El .

Desi are de vindecat complicatii extraordinare ale unor boli cidate, stie dintr-a privire cum sa-si trateze pacientul.

El este singurul Doctor universal si remediul pe care Il ofera El este singurul leac adevarat, care vindeca  in orice circumstanta.

Oricare ar fi boala noastra spirituala, putem merge cu ea la de indata la Medicul Divin.Nu exista nicio stricaciune a inimii pe care Domnul Isus sa nu o poata indeparta. Sangele Sau "ne curateste de orice pacat" (1Ioan 1:7).

Daca ne gandim la numarul celor care au scapat de orice boala prin puterea atingeri Sale, ne vom aseza bucurosi in mainile Lui.

Ne incredem in El si pacatul moare; Il iubim si harul traieste; Il asteptam si harul este intarit; Il vedem asa cum este si harul este desavarsit pentru vecie.{CHARLES H. SPURGEON}




               

Niciun comentariu: