~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 30 martie 2020

LASA TOTUL IN GRIJA LUI, FARA EXCEPTIE


























"Luati seama deci sa umblati cu bagare deseama, nu ca niste neintelepti, ci ca niste intelepti. Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele. "( Efeseni5: 15-16)

"Iar voi toti, care aprindeti focul, si puneti taciuni pe el, umblati in lumina focului vostru si in taciunii pe care i-ati aprins. Din pricina Mea vi se intampla aceste lucruri, ca sa zaceti in dureri."(Isaia 50:11)

Aceasta este un avertisment solem pentru cei care umbla in intuneric si care incearca sa gaseasca singuri lumina. Ei sunt descrisi ca unii care aprind un foc in jurul caruia sar scantei.

Ce inseamna aceasta? Inseamna ca atunci cand suntem in intuneric, suntem ispititi sa gasim propia noastra cale de iesire. fara sa ne incredem in Domnul si fara sa ne biziuim pe El.

In loc sa-L lasam pe El sa ne ajute, incercam sa ne ajutam singuri. Cautam lumina caii firesti si sfatul prietenilor nostri.Tragem propiile  noastre concluzii si in felul acesta putem fi tentati sa acceptam o cale de izbavire care nu este deloc a lui Dumnezeu.

Lumina pe care o vedem poate fi de la focul pe care noi l-am aprins, sau de la un semnal luminos inselator care ne conduce spre stancile periculoase.

Iar Dumnezeu va ingadui sa umblam in falsa lumina a acestor scantei, dar la sfarsit vom avea necazuri. Iubitilor, nu incercati niciodata sa iesiti dintru-nu loc intunecos decat la momentul hotarat de Dumnezeu si in felul Sau.

Un timp de necaz si intuneric are rostul de a te invata lectii de care ai neaparata nevoie. Izbavirea preamatura poate zadarnici lucrarea harului lui Dumnezeu in viata ta.

Incredinteaza-I Lui intreaga situatie, si binevoieste  sa ramai in intuneric, stiind ca El este prezent. Nu uita, este mai bine sa umbli in intuneric, cu Dumnezeu decat sa umbli singur in lumina.   din Susurul bland

Inceteaza sa mai impedici planurile lui Dumnezeu si voia Sa. Daca atingi ceva de-al Lui strici lucrarea. Daca muti limbile unui ces cum iti convine tie, nu se schimba timpul.

Tu ai putea sa grabesti dezvaluirea unor aspecte ale voii lui Dumnezeu, dar lucrarea Lui pe termen lung va avea de suferit. Tu poti sa fortezi un boboc de trandafir sa se deschida, dar vei strica floarea.

Lasa totul in grija Lui, fara exceptie."Faca-se nu ce voiesc Eu, ci ce voiesti Tu." (Marcu 14:36)
                  {IZVOARE IN DESERT}

Niciun comentariu: