~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 7 martie 2020

INIMA MULTUMITOARE


















"Voi binecuvanta pe Domnul in orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna in gura mea.(Psalmul 34:1)
"Multumiti totdeauna lui Dumnezeu pentru toate lucrurile,in Numele Domnului Isus Hristos."(Efeseni5:20)

David a spus:"Voi lauda pe Domnul in orice vreme;lauda Lui va fi totdeauna in gura mea" O, inima multumitoare trebuie sa fie o atitudine de viata.

Dar stiai ca-ti poate salva viata? Cand a ajuns in pantecele balenei, Iona i-a spus lui Dumnezeu: Eu insa, Iti voi aduce jertfe cu un strigat de multumire" (Iona 2:9) iar cand a facut asa, Dumnezeu a facut ca pestele sa-l scuipe afara pe pamant.

Cand esti jos si tot iadul pare ca se dezlantuie in jurul tau trebuie sa iti ridici glasul si sa-L lauzi pe Dumnezeu nimic nu demostreza mai bine adevarata incredere decat multumirea cand te afli in chinurile unei crize. O inima multumitoare face doua lucruri.

1) Iti zideste credinta. Motivul pentru care putem umbla prin credinta si nu prin vedere.(2 Corinteni 5:7 este acela ca stim ca indiferent de imprejurari, Dumnezeu lucreaza in numele nostru.

David a spus: "Inaltati pe Domnul impreuna cu mine"(Psalmul 34:3) Lauda functioneaza aidoma unei lupte; il face pe Dumnezeu mai mare decat problema ta.Ce se schimba? Punctul de interes se schimba!

In loc sa te complaci in probleme si sa te descurajezi, credinta ta este eliberata si incepi sa apelezi la Dumnezeu pentru solutii.Iar o inima credincioasa va recunoaste si va primi acele solutii mai repede decat o inima indoielnica,

2) Restaureaza viata. Inainte sa-l  scoata pe Lazar din morti, Domnul Isus s-a uitat spre cer si a spus: "Tata, It multumesc ca M-ai ascultat"(Ioan 11:41).

Ceva uimitor se intampla cand incepi sa-i multumesti dinainta lui Dumnezeu pentru ca te-a mantuit
,ca te-a pazit si te-a ajutat. Credinta ta incepe sa se inalte si castigi  increderea in lucrurile din viata ta pe care le-ai crezut moarte pentru a prinde din nou viata.
{autor Bob GASS}

Niciun comentariu: