~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 1 martie 2020

BINECUVANTARILE DOMNULUI CRISTOS


























"Tot ce-Mi da Tatal, va ajunge la Mine; si pe cel ce vine la Mine, nul voi izgoni afara ."(Ioan 6:37)
"V'am spus acete lucruri ca sa aveti pace in Mine.In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.(Ioan 16:33)
                 "Binecuvantat...Binecuvantat...Binecuvantat...(Matei 5:3-10 (KJV)
Binecuvantarile Scripturii stralucesc pe toate paginile inspirate, ca stelele pe cer la miezul noptii. Biblia este o carte a fericirilor si binecuvantarilor. Mila lui Dumnezeu se intanleste pretutindeni.

Oriunde Il vedem pe Domnul Cristos, Il vedem daruind binecuvantari, asa cum soarele daruieste lumina si caldura. Cand era aici pe pamant, Isi intinda mereu mana ca sa dea o binecuvantare unei vieti care avea nevoie de ea.

Isi punea mainile pline de har cand pe capetele copiilor, cand pe vreun lepros, cand pe ochii vreunui orb, cand asupra celor bonlavi, cand cand peste un mort, lasand intotdeauna un dar bogat de binecuvantare.

Apoi ne amintim de o zi in care acele maini delicate au fost intinse de dusmanii nemilosi si tintuite pe cruce cu piroanea; dar chiar si atunci ele au fost intinse pentru binecuvantare, pentru ca au fost strapunse astfel pe lemn pentru pacatele noastre.

Vazandu-le astfel intinse cat s-a putut de mult, postura lor ne sugereaza imensitatea milei divine. Bratele lui Dumnezeu sunt deschise larg ca sa-i primeasca pe toti cei care vin la El ca sa caute refugiu.Exista loc si pentru cei mai rai pacatosi.

Apoi , este izbitor faptul ca ultima priveliste a Mantuitorului in aceasta lume ni-L infatiseaza tot intr-o atitudine de binecuvantare.

El vorbea cu ucenici Sai pe cand ii conducea in afara cetatii,apoi Si-a ridicat mainile si i-a binecuvantat;si pe cand ii binecuvanta a fost luat de la ei si primit in cer.

Fara indoiala, n-ar putea fi o imagine mai adevarata despre Domnul Isus, in niciun punct al vietii Sale, decat aceasta ultima priveliste cu El.

Incer, El continua sa fie un Mantuitor binecuvantat, tinadu-si mainile strapunse intinse inaintea lui Dumnezeu in miljocire,si coborand apoi maini pline de har,pline de binecuvantari pentru pamantul nostru trist si pacatos.

Daca vro viata ramane nebinecuvantata, in ciuda unui asemenea Mantuitor, aceasta poate fi numai din cauza necredintei si a respingerii.{J.R.Miller} 

Niciun comentariu: