~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 3 iulie 2024

"PE CEL CE VINE LA MINE, NU-L VOI IZGONI AFARA"


 "Veniti la Mine, titi cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna.Luati jugul Meu asupra voastra, si invatati de la Mine,caci Eu sunr bland si smerit cu inima:si veti gasi odihna pentru sufletele voastre.Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este usoara."(Matei 11:28-29- 30)

Nu exista nicio limita pentru durata acestei promisiuni. Ea nu spune "nu voi izgoni  un pacatos care vine la Mine pentru prima data", ci"nu-l voi izgoni afara.".

Cuvintele originale din greaca pot fi traduse astfel  " nu, nu il voi izgoni " sau "niciodata, niciodata nu il voi izgoni". Aceasta inseamna Ca Domnul Hristos nu va izgoni un credincios care vine de prima data, si asa cum nu il  izgoneste prima data nu-l va izgoni pana la urma,

Crezi ca credinciosul  mai pacatuieste dupa ce vine? "Dar, daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Miljicitor, pe Isus Hristos Cel  Neprihanit : (1Ioan 2:1)

Crezi ca credinciosul se potcneste ?"Le voi vindeca vatamarea adusa de neascultarea lor,ii voi iubi cu adevarat!   Caci mania Mea s-a abatut de la ei!" (Osea 14"4).

 Totusi ,credinciosul poate cadea in ispita."Si Dumnezeu , care este credincios , nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci cu ispita , a pregatit si si mijlocul sa iesiti din ea, ca si Dovid.

Da , dar El va curata cu isop, iar pacatosul va fi curat; El il va spala si va fi mai alb decat zapada. (Psalmul 51:7) "Il  voi curati de toate nelegiuirile "(Ieremia 33:8)

"Odata In Domnul Hristos, in El ramanem pe vecie Si nimeni de iubirea Lui departe nu ne poate tine."

"Eu le dau viata vesnica "oilor Mele, spune El, "in veac nu vor pieri si nimeni nu le va smulge din Mana Mea," (Ioan 10:28)

Ce spui de asta, minte slaba si tremuranda? Nu esta  o mare indurarea sa stii  ca, atunci cand vii la Domnul Hristos, nu vii la unul care te trateaza bine un timp si apoi te izgoneste, ci la Unul care te primeste si te face mireasa Lui, ca sa ramai asa pentru totdeauna?

Nu primi "un duh de robie ca sa mai aveti frica", ci un duh de infiere, care ne face sa strigam Ava adica Tata" (Romani 8:15). O, cat har este in aceste cuvinte: "nu-l voi izgoni afara"! {CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: