~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 27 noiembrie 2023

"El ITI VINDECA TOATE BOLILE TALE"


 "Domnul este indurator si milos, incet la manie si plin de bunatate El nu cearta fara incetare si nu tine mania pe vecie. Nu ne face dupa pacatele noastre, nu ne rasplateste dupa faradelegile noastre Ci cat sint de sus cerurile fata de pamant, atat de mare este bunatatea Lui pentru cei ce se tem de El; cat este de departe rasaritul de apus, atat de mult a departat El greselile  noastre de la noi.(Psalmul 103:8-10-11,12)

Oricat ar fi de umilitor, trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi sufera mai mult sau mai putin din cauza pacatului. Ce alinare este sa stim ca avem un Mare Medic care este dortior si capabil sa ne vindece! Sa ne gandim putin la El in seara aceasta. 

Remediile Sale sunt foarte rapide ; viata se afla in insasi privirea Sa. Remediile Sale sunt radicale ; El are in vedere chiar focarul bolii. De aceea, remediile Sale sunt sigure si temeinice. 

El nu da gres niciodata si boala nu se intoarce niciodata. Nu exista nici o cadere, atunci cand vindeca Domnul Hristos. Nu exista nicio teama ca pacientii Sai se vor insanatosi doar pentru un anotimp; El ii face pe oameni noi.

El le da o inima noua si pune un duh de dreptate, El este priceput in toate bolile. Medicii au in general o anumita specializare. Desi pot sa sti cate putin despre toate durerile si suferintile  noastre, exista o arie din medicina in care au studiat mai mult. 

Dar Domnul Isus Hristos este obisnuit cu intreaga natura umana. El este la fel de priceput cu toti pacatosii; nu a intanlit niciun caz care sa fie din cale -afara de dificil pentru El.

Desi are de vindecat complicatii extraoridinare ale unor boli ciudate, stie dintr-o privire cum sa trateze pacientul. El este singurul Doctor universal si remediul pe care Il ofera El este singurul leac adevarat, care vindeca in orice circumstanta. Oricare ar fi boala noastra spirituala , putem merge cu ea de indata la Medecul Divin. 

Nu exista nicio stricaciune a inimii pe care Domnul Isus sa nu o poata indeparta. Sangele Sau "ne curateste de orice pacat (1Ioan 1:7)

Daca ne gandim la numarul celor care au scapat de orice boala prin  puterea atingerii Sale ,ne vom aseza bucurosi in mainile Lui. 

Ne incredem in El si pacatul  moare; Il iubim si harul traieste; Il asteptam si harul este intarit; Il vedem asa cum este harul este desavarsit pentru  vecie.{CHARLES  H.  SPURGEON}

Niciun comentariu: