~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 27 decembrie 2021

AFIRMATII DESPRE BIBLIE


  "Temelia Cuvantului Tau este adevarul, si toate legile Tale cele drepte sunt vesnice,(Psalmul 119:160)

"Am convincerea fundamentala ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu. Studiez zilnic Biblia." (Isaac Newton, fzician, matematician si astronom)

"Exista dovezi abundente ca Biblia, desi scrisa de oameni, nu este produsul mintii omenesti. Ea a fost intotdeauna venerata de nenumarati oameni ca fiind cuvintele transmise noua de Creatorul universului."(John Ambrose Fleming, inventator englez)

"Temelia cea mai solida a educatiei este Evanghelia. Evanghelia ne deschide calea spre o viata mai inalta, artandu-ne  cat de mult datoram Faptuitorului a toate celor vazute si nevazute. (Dumitre Sturdza, carturar roman)

"Biblia este o carte vesnic vie, activa, pentru ca nimeni nu se va ridica vrodata sa spuna: o inteleg in totalitatea ei si o patrund in fiecare iota...e venerabila in totalitatea ei iar in amanunt aplicata."(Johann Wolfgang von Goethe, poet german)

"Biblia este cel mai minunat dar dat vreodata omului."       (Abraham Lincol, fost presedinte S.U.A.) (Samanta buna .2015)

"...Caci ce este viata voastra? Nu sunteti decat un abur, care se arata putintel, si apoi piere.(Iacov4:14)

Istoria ca si viata nostra arata ca nimic nu este stabil sub soare.  Oamenii cu vaza, care au stralucit altadata, s-au dus cu totii.

Colegi de-ai nostri, vecini, rude nu mai sunt printre noi. Iata o implinire a cuvintelor Scripturii:"Omul ! Zilele lui sunt ca iarba si infloreste ca floarea de pe camp. Cand trece un vant peste ia, nu mai este si locul pe care-l cuprindea n-o mai cunoaste"(Psalm 103 15-16)

Suntem  trecatori - iata marea concluzie pe care trebuie sa o acceptam! Si nu numai atat! Fiindca suntem asa de trecatori, sa nu uitam ca Dumnezeu a pus in fiinta noastra si gandul vesniciei.

Cine a gasit prin credinta in Mantuitorul iertarea pacatelor, liniste a constiintei ,speranta vietii vesnice, se bucura pentru clipa de fata si are siguranta ca nu se termina totul aici.(Samanta buna.2012)

Niciun comentariu: