~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 12 iulie 2021

NETARMUITELE IZVOARE DE VIATA


 "Dar orcui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete; ba inca apa, pe  care i-o voi da Eu se va preface in el intr-un izvor de apa, care va tasni in viata vesnica.(Ioan 4:14)

Un rau ajunge in locuri pe care izvorul sau nu le cunoaste niciodata. Iar Isus a spus ca daca am primit plinatatea Lui, vor curge din noi"rauri de apa vie",binecuvantarea  lor ajugand chiar si "pana la marginile pamantului" (Faptelor apostolilor1:8),

indiferent cat de mici pot parea efectele vizibile ale vieti noastre. Noi nu avem niciun merit in aceasta revarsare - "Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, sa credeti..."(Ioan 6:29.NKJV. Dumnezeu rareori ii ingaduie unei persoane sa vada ce mare binecuvantare este ea pentru altii.

Un rau este triumfator de perseverent, trecand peste toate zagazurile. Pentru o vreme, el isi urmeaza cursul neabatut, insa dupa aceea se loveste de un obstacol.

Si o vreme este blocat, insa cu toate aceste, in curand isi croieste drum pe langa obstacol. Sau uneori  un rau nu se mai vede kilometri la rand, iar mai apoi iese la iveala chiar si mai mare si mai navalnic decat era.

Il vezi tu pe Dumnezeu folosind vietile altora, dar in viata ta a aparut un obstacol si nu mai pari a-l fi de niciun folos lui Dumnezeu ?

Atunci continua sa fii atent la izvor, si Dumnezeu fie te va face sa ocolesti obstacolul, fie il va inlatura. Raul Duhului lui Dumnezeu depaseste toate obstacolele

Nu iti atinti niciodata privirea asupra obstacolului sau asupra dificultatii. Raul nu va da niciun fel de atentie stavilarului si va curge prin tine neabatut daca doar iti vei aduce aminte sa ramai concentrat asupra izvorului.

Nu ingadui niciodata sa se intrepuna ceva in relatia ta cu Isus Hristos - nici sentimente, nici experienta - nimic nu trebuie sa te tina departede marele izvor suprem.

Gandeste-te la raurile vindecatoare si netarmurite  care se dezvolta si se extind in sufletul nostru! Dumnezeu a facut cunoscute mintii noastre niste adevaruri minunate,si fiecare lucru pe care ni l-a facut cunoscut reprezinta inca un indiciu al puterii sporite a raului pe care El il va face sa curga prin noi.

Daca crezi in Isus, vei descoperi ca Dumnezeu a dezvoltat si a facut sa se extinda in tine niste rauri marete si navalnice de binecuvantare pentru altii.{OSWALD  CHAMBERS}

Niciun comentariu: