~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 18 decembrie 2020

" CHRISTOS SA LOCUIASCA IN INIMILE VOASTRE PRIN CREDINTA"


 "Si sa cunoasteti dragostea lui Hristos care intrece orice cunostinta, ca sa ajundeti plin de toata plinatatea lui Dumnezeu. Iar a Celui  ce prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca  nespus mai mult decat cerem sau gandim noi.(Efeseni 3:19-20)

Peste masura, se doreste ca noi, in calitate de credinciosi, sa pastram mereu persoana Domnului Isus in minte, ca sa ne aprindem dragostea pentru El si sa crestem in cunostinta Lui.

Doresc ca toti cititorii sa se inroleze in scoala lui Isus, studenti la"Corpus Christi" sau trupul lui Cristos, hotarati sa obtineti o diploma de cunoastere a crucii.

Ca sa-L pastreze pe Isus mai aproape, inima trebuie sa fie plina  de El, inundata de dragoste Lui.gata sa se reverse, De aceea, apostolul se ruga "Asa incat Christos sa locuiasca in inimile voastre."

Vedeti cat de aproape vrea sa fie Isus! Nu poti sa ai pe cineva mai aproape decat in inima "Asa incat Christos sa locuiasca"- nu sa te viziteze uneori, un oaspete care ramane peste noapte la tine ci sa "locuiasca"

sa devina Domnul si Strajerul fiintei tale, sa nu te paraseasca niciodata. Observa  aceste cuvinte" astfel incat Christos sa locuiasca in inimile voastre."

Inima este cea mai buna incapere din casa omului.Christos nu trebuie sa locuiasca doar in gandurile tale,ci si in  sentimentele tale; nu doar in meditatiile mintii, ci si in emotiile inimii.

Noi ar trebui sa dorim cu inflacarare ca dragostea pentru Ghristos sa ramana in noi - nu o dragoste care se aprinde, apoi se stinge intr-o jerba de scantei, ci o flacara constanta 

Aceasta se poate indeplini numai "prin credinta"Credinta trebie sa fie puternica , altfel dragostea se va stinge. Radacina florii trebuie sa fie sanatoasa, astfel nu avem de ce astepta mireasma.

Credinta este radacina crinului si dragostea, este floarea lui, Isus nu poate locui in inima ta daca nu te tii strans de El prin credinta.

De aceea, roaga-te sa te increzi intotdeauna in Christos, ca sa Il poti iubi intotdeauna.Daca dragostea este rece, poti fi sigur ca si credinta e la fel.{CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: