~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 17 ianuarie 2020

RAMAI IN CAR!


























"Cartea aceasta a legi sa nu se departeze de gura ta; cugeta asupra ei zi si noapte, cautand sa faci  tot ce este scris in ea; caci atunci vei izbandi in toate lucrarile tale, si atunci vei lucra cu intelepciune.(Iosua 1:8)

Aflandu-se la granita Tarii Promise, Iosua si-a dat seama ca avea de cucerit sapte popoare si patruzeci de regi inainte s-o ia instapanire.

Asa ca Dumnezeu i-a zis: "Nimeni nu va putea sa stea impotriva ta, cat vei trai. Eu voi fi cu tine,... nu te voi lasa, nici nu te voi parasi."

 Cand ai o viata de ascultare fata de Dumnezeu, fortele si resursele cerului se afla in spatele tau si asta
inseamna ca vei castiga. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa lupti, ci vei iesi invingator!

Filmul Ben Hur a castigat cele mai multe premii ale Academiei din istoria filmului. Charlton  Heston, actorul care a intrepetat rolul principal din film, trebuia sa conduca un car de razboi.

El trebuia sa castige cursa de care, in punctul culminant al filmului, dar exista o problema: nu reusea sa invete sa conduca carul. S-a dus la regizorul william Wyler si i-a zis: "Domnule Wyler, abia reusesc sa stau in picioare in car.

Nu pot castiga cursa. "Wyler s-a uitat la Heston si i-a zis: Fiule, datoria ta e sa ramai in car, iar treaba mea e sa ma asigur ca vei castiga."

De fiecare data cand te indrepti spre serviciu, cand participi la o sedinta stresanta sau la un interviu pentru locul de munca, incredete in Dumnezeu. Ramai in car. Nu renunta la Dumnezeu si nu inceta sa te increzi in El.

Datoria ta este sa asculti; misiunea Sa este sa Se asigure ca vei castiga. Si cand iti faci partea, poti fi sigur ca El Si-o va face pe a Sa. {coordonatori Bob& Debby Gass}


Niciun comentariu: