~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 9 decembrie 2019

" RIDICA-TI MAINILE SPRE EL "


























"Scoala-te si gemi noapte... inaintea Domnului! Ridica-ti mainile spre El pentru viata copiilor tai"(Plangerile lui Ieremia 2:19)

Istoria lui Iair este istoria unui parinte care se roaga si a unui Mantuitor Atotprezent. Asadar," Scoala-te si gemi noaptea... Varsa-ti inima ca niste apa, inaintea Domnului!  Ridica-ti mainile spre El pentru viata copiilor tai."

Parintilor, puteti face  lucru acesta.  Puteti  fi  niste sustinitori loiali si niste mijlocitori credinciosi. Puteti aduce fricele voastre de parinti inaintea Domnului Isus. De fapt daca nu o veti face,  va veti descarca fricile pe copiii vostri.

Frica ii trasforma pe unii parinti  in gardieni de inchisoare, monitorizandu-le fiecare minut si verificand mediul din care provine fiecare  prieten al copilului lor. Ei inabusesc cresterea si lipsa de incredere.

Familila in care nu exista loc ca sa respiri, il sufoca pe copil. pe de alta parte , teama poate crea si parinti permisivi. de teama ca odrasla lor sa nu se simta prea ingradita sau prea limitata, ei largesc granitile.

Grabnici sa imbratiseze si inceti la disciplina, ei nu inteleg ca disciplina corespunzatoare este o expresie a dragostei. Parinti permisivi sau parinti paranoici - cum pot fi evitate aceste exterme?

Prin rugaciune! Domnul Isus a spus atat de putine lucruri despre cum sa fie un parinte, dar pe de alta parte, faptele Sale pot fi cuprinse in volume intregi de rugaciunii. de fiecare data cand un parinte se roaga Domnul Hristos raspunde.

Marele mesaj din versetul de azi este urmatorul: Cand copilul tau trece printr-o criza , intoarce-te la Domnul Isus. Dar nu astepta sa vina criza. Cand il trimeti la scoala in fiecare zi, fa-o cu o binecuvantare.

Cand ii spui noapte buna ,acoper-l cu rugaciuni. Cand este coplesit de o teama pe care nu o stie rezolva, roaga-te cu el pentru asta. Roaga-te ca pruncul tau sa vada rostul sau in aceasta lume si sa-si pregateasca un loc si pentru lumea care va veni.
{coordonatori Bob & Debby Gass}
                 wwwfundatia


Niciun comentariu: