~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 14 octombrie 2019

DUMNEZEU TI-A OFERIT TOTUL

























"...Umblati ca unii care aveti lumina,ca sa nu va cuprinda intunericul:cine umbla in intuneric nu stie unde merge.(Ioan 12: 35)
"Da ,Tu imi aprinzi lumina mea.Dumnezeul meu imi lumineaza intunericul meu ".(Psalmul18:28)

Dumnezeu nu numai ca te-a rascumparat si te-a chemat sa-l slujesti, dar El te-a si echipat. Toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ti implini lucrarea exista chiar acum in viata ta,asteptand sa le identifici.

Tot ce nu este identificat, devine neapriciat; tot ce nu este apreciat devine nerecompensat; si tot ce nu este recompesant in cele din urma dispare din viata ta.

In vremea goanei dupa aur, din California, un cuplu tanar a devenit obsedat de cautarea aurului.Si au vandut ferma si toate avutiile si a pornit-o spre vest in cautarea aurului. Au avut esec dupa esec,si pana la urma au ajuns la sapa de lemn si s-au mutat in Europa.

Multi ani dupa aceea, s-au rentors in America si s-au hotarat sa-si viziteze fosta ferma. Dar cand au ajuns acolo, au gasit-o inconjurata de agenti de paza si de un gard de sarma.

Cand au pus intrebari, au aflat ca sub fosta lor ferma se gasea al doilea cel mai mare zacamant de aur in America.- care era acum propietatea statului.Dumnezeu te-a inconjurat cu resurse si cu oameni pe care tu nu-i vezi.

Cele mai mari daruri din viata ta asteapta inca sa fie descoperite intrucat ele se afla in stare de seminte.Si incapacitatea ta de a le identifica te costa scump.Apostl Pavel le-a scris credinciosilor din Efes spunandu-le " ma rog...sa va lumineze ochii inimii(Efeseni 1:18)

Si David s-a rugat: " Deschide-mi ochii ca sa vad lururile minunate ale Legii Tale!"(Psalmul 119:18)
Uneori nu poti vedea padurea din cauza copacilor. In tine si in jurul tau se afla o comoara pe care tu nu o vei vedea niciodata pana nu ti-o descopera Dumnezeu.

Si El o va face daca il cauti si Ii ceri ajutor in rugaciune.{coordonatori Bob & amp:DebbyCass}

Niciun comentariu: