~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 7 octombrie 2019

" DRAGOSTE LUI DUMNEZEU"





















"Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram  eram noi inca pacatosi ,Hristos a murit pentru noi. Deci, cu atat mai mult acum cand suntem socotiti neprihaniti, prin sangele Lui vom fi mantuiti prin El .(Romani 5;8,9)

Credinciosule, priveste in urma si gandeste-te la calea pe care te-a condus Domnul in prin pustie - cum te-a hranit si imbracat in fiecare zi , cum ti-a rabdat neascultarea si cartelile si dorul dupa oalele cu carne ale Egiptului;cum a despicat stanca ca sa te adape, si cum te-a hranit cu mana din cer.

Candeste-te ca harul Sau ti-a fost indestulator in toate necazurile - sangele Sau a fost iertare pentru pacat, toiagul, si nuiaua Sa te-a mangaiat.

Dupa ce ai privit dragostea Domnului in trecut, asigurate -te ca o vei privi si in viitor ,fiindca legamantul Domnului Hristos si sangele Sau nu pot ramane niciodata ingropate in trecut.

Cel care te-a iubit si te-a iertat nu va inceta niciodata sa te iubeasca si sa te ierte. El este Alfa , si tot El va fi si  Omega. El este inceputul, si tot El va fi si sfarsitul. De aceea ,aminteste-ti ca atunci cand treci prin "vale umbrei mortii" nu trebuie sa te temi de niciun rau, fiindca El este cu tine.

Cand traversezi apele involburate ale Iordanului, nu te inspaimanta, fiindca  moartea nu te poate desparti de dragostea Lui Cand intri in misterul vesniciei, nu tremura .

"Caci sunt bine incredintat caci nici moartea, nici viata, nici ingerii,  nici stapanirile, nici puterile ,nici lucrurile de acum, nici cele viitoare , nici inaltimea, nici adancimea, nici o alta faptura , nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este in Hristos Isus,Domnul nostru." (Romani8:38).-39)

Suflete, nu te-ai inviorat in dragostea acum ? Nu te-a facut Scriptura sa-L iubesti pe Domnul Isus?
Nu ti s-a aprins inima zburand deasupra nesfarsitelor campii ale dragoste ceresti,si nu ai gasit placere in Domnul Dumnezeul tau?

Cu siguranta ca atunci cand ne gandim cum ne iubeste Domnul ni se aprind inimile si dorim sa-L iubim mai mult."Noi Il iubim pentru ca El ne-a iubit intai.(1 Ioan 4:10)  {CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: