~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 21 iunie 2019

PUNE-TI TOATA INCREDEREA IN DUMNEZEU



























"Nimeni nu este ca Dumnezeul lui Israel, El trece pe ceruri ca sa-ti vina in ajutor,Trece cu maretie pe nori. Dumnezeul cel vesnic este un loc de adapost, Si sub aripele Lui cele vesnice este un loc de scapare. (Deuteronom 33:26-27)

In timpurile de severa incercare, crestinul nu se poate increde in nimic de pe pamant; de aceea, el este sfatuit sa se incredinteze in mainile lui Dumnezeu. Atunci cand barca lui este la capatul puterilor si nu poate fi vorba de nicio salvare omeneasca, trebuie sa se increada cu totul in providenta si grija lui Dumnezeu.

Ferice de furtuna care aduce omul pe o asemenea stanca! Binecuvantat este uraganul care conduce sufletul la Dumnezeu! Uneori nu putem comunica cu Dumnezeu din cauza multimii prietenilor.

Dar atunci cand omul este sarac,lipsit de prieteni, neajutorat si fara nici o nadajde, alearga in bratele Tatalui si este imbratisat cu binecuvantari!  Atunci cand omul este impovarat cu necazuri atat de urgente si de unice incat nu se pot spune decat lui Dumnezeu, trebuie sa fie multumitor pentu ele.

Va invata mai mult despre Domnul atunci decat in orice alta vreme. O, credinciosule tulburat, necazul care te conduce la Tatal este unul fericit!

Acum ca ai un Dumnezeu in care sa te increzi, pune-ti toata increderea in El. Nu-ti dezonora Domnul si Stapanul prin temeri si indoieli nevrednice; fii tare in credinta si da slava lui Dumnezeu!

Arata lumii ca Dumnezeul tau este mai valoros decat zece mii de lumi! Arata-le bogatilor ca esti bogat in saracia ta atunci cand Domnul Isus este Ajutorul tau! Arata-le celor puternici ca esti puternic in slabiciune atunci cand esti sprijinit de "bratul vesnic" Deutronom 33:27)

Acum este timpul credintei si curajului. Fii tare si viteaz si sigur ca, asa cum Domnul a intemeat cerurile si pamantul, tot El  Se va slavi cu slabiciunea ta si Isi va preamari Numele in necazurile tale.

Grandoarea boltii ceresti ar fi nimicita daca cerurile s-ar sprijini pe o coloana vizibila si credinta ta si-ar pierde slava daca s-ar sprijini pe ceva vizibil prin osti Fie ca Duhul Sfant sa te ajute sa te odihnesti in Domnul Isus !{CHARELES H.SPURGEON}

Niciun comentariu: