~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 30 noiembrie 2018

DEFINITIA LUI DUMNEZEU PENTRU CUVANTUL " BOGAT "


























 "Binecuvinteaza, suflete, pe Domnul,si tot ce este in mine sa binecuvinteze  Numele Lui cel sfant!
" Binecuvinteaza, suflete al meu pe Domnul si nu uita nici una din binecuvantarile Lui
  (Psalmul 103:1-2
   
"Binecuvantarea Domnului imbogateste, si El nu lasa sa fie urmata de nici un necaz. (Proverbe 10:22)

Cand Wiliam Ranolph Hearst, celebru director de ziar a citit despre un tablou anume, a devenit foarte interesat sa-l achizioneze pentru colectia sa. El a trimis oameni in toata lumea ca sa caute tabloul dar nu l-au gasit nicaieri.

Dupa un an, din senin, unul dintre angajatii sai a venit la el si i-a zis: ca tabloul a fost gasit. Entuziasmat de aceasta descoperire, Hearst a intrebat unde a fost tabloul in tot acest timp. Angajatul i-a zis: "Era la dumneavoastra in colectie. Ati fost propitarul lui in tot acest timp"

Problema lui Hearst era ca nu a citit niciodata registru de invetar in care se gasea evidenta tuturor lucrurilor aflate in posesia lui.

Biblia este un registru de evidenta a tuturor binecuvantarilor pe care Dumnezeu doreste sa le experimentezi. Nici  una dintre acestea nu este mai mare decat mantuirea, dar mantuirea nu este singura binecuvantare. "Binecuvantarea Domnului imbogateste, si El nu lasa sa fie urmata de nici un necaz"

John D. Rokefeller a spus candva ca si-ar da averea in schimbul sansei de a se intoarce la munca lui de functionar din vechiul sau Birou din Cleveland, Ohio. De ce? Pentru ca stresul l-a facut sa sufere de episoade de insomie, ulcere si depresie.

Binecuvantarea  lui Dumnezeu aduce biruinta - fara stres ! Dumnezeu promite acest lucru in Cuvantul Sau. El doreste sa fii "bogat" in relatile tale, in sanatatea ta, in pacea mintii, in cariera si in toate lucrurile care te privesc.

Asa ca,straduieste-te ca sa cunosti  ce ti-a promis Dumnezeu, apoi incepe sa te rogi si sa crezi ca El va implini aceste promisiuni, {coordonatori Bob & Debby Gass}

Niciun comentariu: