~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 29 octombrie 2018

MULTUMITI LUI DUMNEZU





















"Astfel dar, dupa cum ati primit pe Hristos Isus, Domnul, asa sa si umblati in El, fiind inradacinati si ziditi in El, intarinti prin credinta, dupa invataturile care v-au fost date, si sporind in ea cu multumiri catre Dumnezeu.(Coloseni2:6-7)


Lui Dumnezeu nu-i este indiferent in ce dispozitie traim. El doreste sa fim veseli si recunoscatori .Nemultumirea este ca o molima in viata celor indispusi si a oamenilor sacaietori; aceasta ii face ursuzi. Ei au la toate ceva de comentat, sunt in totdeauna nemultumiti.

Intr-o astfel de stare Il intristam pe Dumnezeu care a trimis pentru noi pe pamant ce a avut mai scump, pe singurul Fiu, pe care L-a dat la moarte pe cruce .

Drag prieten, cand i-ai multumit ultima data lui Dumnezeu pentru Domnul Isus? I-ai multumit astazi Mantuitorului care a suferit atat de mult pentru tine, pentru a te salva?

Cat de multe dovezi de bunatate ti-a aratat Dumnezeu astazi! Ai multumit pentru sanatate, putere, hrana, imbracaminte, locuinta? Sa nu uitam sa-i multumim si pentru Cuvantul Sau. Ce dar nemasurat este acesta: fiecare din noi poate avea o Biblie in limba sa materna!

Spurgeon spunea odata: Dumnezeu ne daruieste un continent de binefaceri, noi insa ii dam in schimb o mica insula ca multumire. Sa multumim mai mult si sa ne plangem mai putin! Atunci inima noastra va fi din nou vesela.{Samanta Buna}

"Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup,  sa stapaneasca in inimile voastre, si fiti recunoscatori.

Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezu in inima voastra."( Coloseni 3:15-16)

Niciun comentariu: