~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 19 februarie 2016

IUBIREA LUI PENTRU TINE




















"Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi ,Hristos a murit pentru noi."(Romani 5:8)

Daca ai sti care este parerea lui Dumnezeu cu privire la tine,n-ai mai fi atat de critic cu propia persoana si nici atat  de constient de opiniilor altora.

El a luat o hotarare cu privire la tine inainte ca tu sa cazi, deci regreta si concediaza-ti vinovatia,caci ea este odrasla necredintei,insultand indurarea lui Dumnezeu.Nu mai cauta disperat iubire in toate partile.

Deschide-ti inima;Dumnezeu iti vorbeste azi prin intermediul circumstantelor din care incerci sa scapi. El este Cel de care ai nevoie cand viata te-a ranit; cand ai cazut din cuib ca un pui ce n-a invatat inca sa zboare.

Doar mana Sa te poate prinde; doar El iti reda taria si curajul de a mai incerca din nou si de a reusi! Exista o problema n-am mai fost iubiti niciodata in modul in care ne iubeste Dumnezeu,asa ca nu avem termeni de comparatie!

Unii dintre noi nu s-au simtit niciodata in siguranta in dragostea oferita de parintii nostri si acest lucru ne altereaza parerea despre Tatal nostru ceresc. Intoarcete la Cuvant!  Este o scrisoare de dragoste vie!Este o declaratie de intentie din partea Celui care-ti doreste binele.

"Dar pana acum am avut parte de multe caderi" Nici una din faptele comise nu i-a schimbat parerea despre tine. Dragostea Lui pentru tine este constanta si neconditionata!

Nici un parinte nu doreste ca dragostea lui pentru copii sa fie pusa la indoiala sau ca acestia sa nu se simta in siguranta cu el.

De aceea Dumnezeu ne displineaza, ne dezvolta si isi gaseste placere in noi! Faptul ca El te iubeste chiar daca gresesti, iti da puterea de a indrepta raul facut. Asa ca vino si expeimenteaza dragostea Sa.
{ Bob GASS } 

Niciun comentariu: