~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 10 februarie 2016

CUM SA AI PACE IN INIMA




















"Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu , si aveti credinta in mine .In Casa Tatalui Meu sunt multe locasuri, Daca n'ar fi asa v'as fi spus. Eu ma duc sa va pregatesc un loc.(Ioan14:1-2)

Unul din cei mai mari factori care induc stresul in zilele noastre este zgomotul. Noi traim intr-o lume zgomotoasa. Pentru a te bucura de o atmosfera mai plina de pace - trebuie sa o creezi! Asa ca gaseste un loc in care sa nu fii intrerupt si invata sa te bucuri de liniste pentru o vreme.

Daca esti o persoana cu multa energie, presata de timp, orientata spre rezultate si ai prea multe de facut, iar timpul nu-ti ajunge, vei descoperi ca nu este usor.

Si inainte sa crezi ca: "Nu este ceva foarte spiritual",stai si gandeste-te putin la aceste patru versete:

1) "Lucrarea neprihanirii va fi pacea, roada neprihanirii: odihna si liniste pe vecie'(Isaia 32:17)
2)"Mai bine o mana plina de odihna,decat amandoi pumnii plini de truda si goana dupa vant"(Eclesiastul 4:6)

3) Sa cautati sa traiti linistiti,  sa va vedeti de treburi"  (1Tesaloniceni 4:11) :

4) "Opriti-va, si sa stiti ca Eu sunt Dumnezeu "Psalmul 46:10) Este cu neputinta sa ai o viata zgomotoasa si sa te astepti sa umbli in pace.

Domnul Isus Si-a facut timp sa aiba pace si sa stea singur. Nimeni nu a avut un scop mai inalt si nici  solicitari mai multe decat El.Totusi , Biblia spune ca El "se ducea in locuri pustii si Se ruga" (Luca 5:16 )

Daca Domnul Isus a avut nevoie de stilul acesta de viata, cu certitudine ca si tu ai nevoie. Pentru a-ti reface trupul, mintea si spiritul este esential sa petreci timp in liniste cu Dumnezeu.

Adevarul este ca ai nevoie de lucrul acesta in mod regulat, asa ca persevereaza si nu lasa pe nimeni sa ti-l ea. Stabileste-ti  programul in jurul lui Dumnezeu - nu-L include pe Dumnezeu in functie de programul tau. { Bob GASS }


Niciun comentariu: