~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 15 octombrie 2011

BAS,BARITON,TENOR?


"Omul se uita la ceea ce izbeste ochii,dar Domnul e iuta la inima (Samuiel16:7)

Intr-un cor sau la un concert,laudat este numai acela care canta bine :fie ca este bas,fie ca este bariton ,fie ca este tenor ,nu conteaza ,numai bine sa cante ;dar acela care canta gresit este inlaturat ,orice voce ar avea.


Tot astfel si Dumnezeu ii primeste si ii rasplateste pe ai Sai dupa cum ii slujesc ei.Fie ca se afla intr-o stare mai inalta sau intr-una mai de jos ,fie ca sunt bogati sau saraci fie ca sunt de neam ales sau neluati in seama nu conteaza:Domnul nu se uita la ceea ce izbesc ochii,ci Se uita la inima.


Rasplata noastra nu depinde de rangul sau de starea noastra sociala ,ci de intrebuintarea situatiei noastre.Vom fi fi judecati dupa modul cum am intrebuintat talanti incredintati noua.


Daca cineva este chemat intr-o stare de saracie (sa cante notele de jos ,bas)atunci sa cante fericit asa fel incat sa placa urechi lui Dumnezeu,si va fi primit in totul ca si aproapele sau care poate canta bariton sau tenor .


Cat timp muzica vietii lui se potriveste cu datoria lui ,nimeni nu-l va mustra ca notele lui n-au fost asa de inalte sau asa de multe ca ale altora .

Nu inaltimea locului pe care -l ocupa cineva ,ci implinirea datoriei in locul pe care il ocupa ,iata lucrarea bine primita de Domnul.-Samanta buna

Niciun comentariu: