~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 3 octombrie 2011

PROBLEME


"Nu va ingrijorati de nimic ;ci in orice lucru ,aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu...Si pacea lui Dumnezeu ...va va pazi inimile si gandurile in Hristos." (Filipeni 4:6-7)

Esti descurajat ? Bucura-te de dragostea Domnului Isus fata de tine !Te-a jignit cineva ?Iarta-l! Ai fost dezamagit ? Spune-i Mantuitorului tau ,pentru ca inima ta sa se linisteasca !Ti-a ramas o dorinta ferbinte neimplinita?

..."Domnul poate sa-ti de mult mai mult decat atat".


Priveste la Domnul Isus Hristos si gandeste-te la multele impotriviri pe care Le-a intampinat in timpul vietii Sale !Esti bonlav ?Pune sanatatea ta in mainile Sale!Grijile nu-ti va ajuta de fel;mai de graba supune-te voii Sale!


Sa retinem: nu putem niciodata sa obtinem ceva de la Dumnezeu cu forta;putem doar sa-I cerem !El este un Tata iubitor pentru toti cei carora le-a dat drept sa se numeasca copiii Sai.


Vezi momental numai nori ?Gandeste-te ca deasupra norilor straluceste soarele harului Sau!Ridica-te in duhul peste imprejurari si savureaza dragostea Sa!Nu vei ajunge la nici un rezultat ingrijorandu-te mereu.Grijile exista pentru a le aduce lui Dumnezeu.


In Biblie citim :"Aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre ,caci El insusi ingrijeste de voi ."(1Petru 5.7) El iti poarta de grija !- Samanta buna

Niciun comentariu: