~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 10 octombrie 2011

APLEACA-TE SI VEI FI RIDICAT


"Smeriti-va dar sub mana tare a lui Dumnezeu ,pentru ca la vremea Lui ,El sa va inalte ."(1Petru 5:6)

Aceasta este o fagaduinta :daca noi ne plecam ,Dumnezeu ne va ridica .Smerirea duce la slava ;supunerea este calea ridicarii.Aceiasi mana a lui Dumnezeu care apasa asupra noastra ca sa ne faca sa ne plecam ,este gata sa ne ridice ca sa primim aceasta binecuvantare .


In lumea aceasta trebuie sa te pleci ,ca sa castigi .Multi se injosesc in fata oamenilor,dar nu capata ocrotirea mult dorita .Dar acela care se pleaca sub mana lui Dumnezeu ,va fi indreptat ,sprijinit ,imbogatit si intarit de El .Obiceiul Sau este de a smeri pe cei mandri si a inalta pe cei smeriti .


TotusI lucrarile lui Dumnezeu isi are vremea lor .Trebuie ca acum ,chiar din aceasta clipa sa ne smerim ,pentru ca Domnul sa faca sa nu apese asupra noastra mana intristarii.Cand ne loveste El ,datoria noastra este sa primim loviturile Sale cu o supunere intreaga .


Inaltarea noastra va avea loc "la vremea ei"si Dumnezeu este cel mai bun Judecator al acelei zile al acelei ore .Sa nu strigam cu nerabdare ca sa primim o binecuvantare .Pentru ce s-o dorim mai inainte de vremea ei?Ce pretindem noi?Desigur nu santem inca destul de smeriti,ca sa asteptam intr-o supunere linistita .Dumnezeu sa ne dea aceasta smerenie!-C.H.SPURGEON

Niciun comentariu: