~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 6 decembrie 2010

SOMN ODIHNITOR

Cand vei te culca ,vei fi fara teama ,si cand vei dormi ,somnul iti va fi dulce.(Proverbe 3:24)
Drag suflet ,esti tu amenitat sa fii retinut pe un pat de boala ? Nu te lasa inspaimantat ,ci scrie aceasta fagaduinta pe tablita inimii tale "cand te vei culca ,vei fi fara teama.
.
Noi nu ne putem pazi singuri ,in timpul somnului ,dar Domnul vegheaza asupra noastra toata noaptea .Cei ce sant sub ocroirea Celui Prea inalt sant mai in siguranta decat Domnitorii in palatele lor.
.
Daca in timpul somnului nostru ne putem odihni ,nu mai suntem tulburati de ingrijorarile si preocuparile noastre ,vom gasi in culcusul nostru o odihna pe care n-o cunosc oameni care se ingrijoreaza .
.
Visele suparatoare vor dispare si,daca vor veni inca sa ne tulbure .vom uita impresia ce ne-o aduc ,stiind ca sant numai vise putem dormi linistiti, sub paza Dumnezeului nostru .
.
Cat de plin de pace era somnul lui Petru ,cand a venit ingerul sa-l trezeasca ;a trebuit inca sa-l traga afara pentru a-l face sa se trezeasca de tot .Totus ,hotararea sa de moarte era pentru a doua zi .
.
Asa au dormit linistiti multi martiri ,inainte de a se urca pe esafod ,"caci El da odihna prea iubitilor Sai"Pentru ca somnul sa fie linistit ,trebuie sa avem o viata linistita ,iar dragostea si gandurile sa ne fie pline de pace. C.H.SPURGEON

\

Niciun comentariu: