~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 21 decembrie 2010

BUNATATEA LUI DUMNEZEU

"Dar bunatate Domnului tine in veci pentru cei ce se tem de El ,si indurarea Lui pentru copiii copiilor lor..." (Psalmul 103:17 )
Bunatatea lui Dumnezeu este o tema care bucura si fericeste orice inima credincioasa. Cand este vorba in Biblie de bunatatea lui Dumnezeu -exista multe teste in care este amintita -, atunci Duhul Sfant se refera la dragostea lui Dumnezeu care este activa pentru ai Sai.
-
Pentru ca ea este intr-o legatura asa de stransa cu inima lui Dumnezeu , nu are nici inceput ,nici sfarsit ca insusi Dumnezeu.Ea se intinde din vesnicie in vesnicie.
Da,Dumnezeu ne vrea numai binele !Cu cat ne incredem mai mult in El ,cu atat mai mult vom expermenta bunatatea Sa.
-
Sa-L rugam pe Domnul sa ne deschida ochii pentru toate bunatatile Sale din viata noastra si sa nu iutam sa-I multumim pentru acestea!"Caci Tu esti bun,Doamne ...";"...cel ce se increde in Domnul ,este inconjurat cu indurarea Lui "
(Psalmul 86:5;32:10 )"
-
"Bunatatea lui Dumnezeu tine in veci ." Te poti trezi de dimineata cu convingerea ca bunatatea lui Dumnezeu te inconjoara .Aceasta iti da curaj sa pasesti in noua zi .Indiferent de ceea ce va veni ,bunatatea lui Dumnezeu te va insoti .
-
Seara este tot acolo si nu se termina de loc .Sa dea Domnul ca sa fie si ale noastre cuvintele psalmistului :"Ma incred in bunatatea lui Dumnezeu ,in veci de veci"!
Sa facem acest lucru si atunci cand furtunile vieti vin si vaporul nostru pare sa se scufunde!
din Samanta buna

Niciun comentariu: