~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 20 decembrie 2010

IUBIRE DESAVARSITA

"...si fiindca iubea pe ai Sai ,care era in lume ,i-a iubit pana la capat." (Ioan 13:1)
Aici este un fapt care ajunge sa fie pentru noi o fagaduinta ;cum a fost atunci .Mantuitorul nostru ,asa este si acum ,si ceea ce a facut pentru prea iubitii cu care El a trait pe pamant ,va face mai departe si cu noi ,si cat va fi lumea.
-
"Fiindca a iubit pe ai Sai",nu este ceva minunat ?Ca El a putut sa iubeasca pe oameni asa cum sunt ,este o minune !Ce-a gasit El in betii Sai ucenici ca sa-i iubeasca ?Si ce gaseste El la mine ?
-
Dar cand Domnul Isus a inceput sa iubeasca ,este in firea Sa continuie sa iubeasca Aceasta iubire face din sfinti "oameni Sai ",ce nume minunat !El i-a castigat cu sangele sau si ei sant comoara Sa.Cum ei sant "ai Sai ";El nu-i va pierde
Ei sant prea iubiti Sai si El nu va inceta sa-i iubeasca mai departe .
-
Suflete al meu ,spune-ti si tie ca El nu va inceta niciodata sa te iubeasca !"El i-a iubit pana la capat ";iubirea cea mai mare care a umplut inima Mantuitorului ,pana la moartea Sa,a fost iubirea pentru ai Sai -a iubit pana acolo ca s-a dat pe Sine Insusi la moarte pentru ei ;El nu putea sa faca mai mult .
-
Aceasta este iubirea desavarsita pe care a raspandit-o din belsug pentru toti ai Sai. Asa este iubirea Domnului Isus pentru toti aceia care fac parte din poporul Sau .Sa cantam cu recunostinta o cantare prea Iubitului nostru . C.H.SPURGEON
Preaiubitul meu e Unul ,
Fara seaman pe pamant ;
Glasul Lui e armonie,
Cantec este -al Lui Cuvant.

Niciun comentariu: