~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 6 august 2010

PROMISIUNILE LUI DUMNEZEU

"El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe ."~2 Petru 1:4~
Cand un constructor de nave face un vapor ,face aceasta numai ca sa-l tina pe esafodaj!Nu ,el il construieste ca sa navigheze pe mari si oceane si sa infrunte furtunile .De fapt ,daca el nu tine seama de vanturile puternice si de uraganein timp cel construieste ,este un constructor nepriceput .

In acelasi fel ,cand Dumnezeu te-a facut credincios ,El a vrut sa te testeze .Si cand ti-a dat promisiuni si ti-a cerut sa te increzi in ele ,El a facut promisiuni pentru vremuri de furtuna si pentru valuri mari .

Crezi ca unele din promisiunile Sale sunt contrafacute ,asa cum o vesta de salvare care arata bine in magazin ,nu ti-e de nici un folos in mare?Am vazut cu totii sabii care sunt frumoase ,dar nu sunt bune pentru razboi ,sau pantofi facuti ca obiecte decoreative ,dar in care nu poti umbla .

Insa pantofii lui Dumnezeu sunt facuti din fier si alama ,si putem umbla tot drumul pana la cer
cu ei ,fara sa se uzeze vreodata Si putem inota de o mie de ori in Atlantic cu vesta Lui de salvare,fara teama ca ne vom scufunda ,

Cuvantul promisiunii Lui este facut sa fie incercat si testat .Lui Ii place sa ne folosim de El ,pentru ca binecuvantarile legamantului Sau nu sunt menite doar sa ne uitam la ele ,ci sa ni le insusim .
Te folosesti tu asa cum trebuie ?Si cand treci printr-o vreme de nevoie ,incredete in Domnul.
C.H.SPURGEON

Niciun comentariu: