~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 9 martie 2023

"RAMANETI IN MINE..."


 "Ramaneti  In Mine, si Eu voi ramanea in voi. Dupacum mladita nu pote aduce roada de la sine, daca nu ramane in vita, tot asa si voi nu puteti aduce roada, daca nu ramaneti in Mine.(Ioan 15:4)

Comuniuna cu Domnul Hristos este leacul sigur al oricarei boli. Fie ca este durere amara sau exces de placerre, tovarasia cu Domnul Isus va vindeca durea unei a dezechilibrul celeilalte.

Traieste alaturi de Domnul Isus crestine, si nu conteaza daca locuiesti pe muntele onorurilor sau in valea umilintei. Traind alaturi de Domnul Isus,  esti acoperit de aripile lui Dumnezeu 

"Dumnezul cel vesnic este un loc de adapost , Si subt bratele Lui cele vecinice este un loc de scapare. (Deuteronom33:27).

Nu lasa nimic sa te opreasca de la aceasta sfanta tovarasie, care este privilegiul sufletelor unite cu Domnul. Nu te multumi cu cate o intanlire cand si cand, ci cauta-l  intotdeauna tovarasia.

Doar in prezenta Sa vei afla mangaiere si adapost.  Domnul Isus nu vrea sa fie un prieten care ne cheama uneori, ci Cel care paseste alaturi de noi .

Ai in fata ta un drum greu ?Calatorule spre ceruri, ai grija sa nu pornesti fara Calauza. Trebuie sa treci printr- un cuptor aprins? Nu intra daca nu Il ai pe Fiul lui Dumnezeu alaturi, cum L-au avut Sadrac, Mesac, si Abed-Nego.

Trebuie sa te lupti cu pacatele tale in batalia Ieirhonului ?Nu incepe razboiul  pana ce nu vezi pe Capetenia ostirii Domnului cu sabia in mana, asa cum L-a vazut Iosua. 

Esti chemat sa te intanlesti cu Esau in ispite? Nu te intanli pana nu biruiesti ingerul la praul Iaboc, asemenea lui Iacov. In orice caz, in orice conditii, ai nevoie de Domnul Isus. 

Cand se vor deschide portile de fier ale mortii , vei avea cea mai mare nevoie de El. Tine-te aproape de Mirele tau. Sprijina-ti capul pe pieptul Sau, si cere sa fii inviorat cu vinul inmiresmat al rodiilor Sale.

Atunci vei fi gasit de El"fara pata, fara sbarcitura,sau altceva de felul acesta." (Efeseni 5:27) De vereme ce ai trait aici cu El si in El, vei ramanea cu El pentru totdeauna.  {CHARLES H. SPURGEON}

"Eu sunt Vita, voi santeti  mladitile. Cine ramane in Mine, si in cine raman Eu, aduce multa roada ;caci despartiti de Mine, nu puteti face nimic.(Ioan 15:5)

Niciun comentariu: