~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 2 martie 2023

ESTI CUMVA LA CAPATUL ISCUSINTEI ?


"Zadarnica le era toata iscusinta. Atunci in strimtorarea lor au strigat catre Domnul. si El i-a izbavit din necazurile lor. (Psalmul 107:27-28)

Esti cumva la capatul iscusintei, Crestin cu fruntea incretita? Te gandesti la ce este inaintea ta, si la ce induri acum? Simti ca toata lumea este impotriva ta. Si esti singur in mijlocul bataliei? 

Adu-ti aminte - la capatul iscusintei  Este locul unde se arata putere lui Dumnezeu.

Esti cumva la capatul iscusintei, Orbit de o durere epuizanta. Simtind ca n-o poti indura, ca nu poti suporta tensiunea, zdrobit de suferinta continua, naucit si uluit, si amortit? 

Adu -ti aminte - la capatul iscusintei. Este locul unde-I place Domnului Isus sa vina.

Esti cumva la capatul iscusintei ? Lucrarea ta se intinde inaintea ta,  toate zac incepute si neterminate, apasandu-ti inima si mintea, tanjesti dupa puterea de a le face, intinzand maini tremurande? 

Adu-ti aminte  - la capatul iscusintei sta Cel ce ne poarta povara.

Esti cumva la capatul iscusintei? Atunci esti chiar in locul unde se afla minunile resurse ale Celui care nu te paraseste: Fara indoiala ca pe  o cale mai luminoasa  pasii tai vor ajunge-n incurand...Dar numai la capatul iscusintei Se arata Dumnezeu {Antoinette Wilson}

Este o binecuvantata odihna. Sa stam linistiti, sa lasam mana Lui sa ne modeleze. Lucrarea Lui trebuie terminata. Lectia Lui trebuie  insusita; El este Maistrul , Nu uita! selectat

Dragostea lui Dumnezeu este neschimbatoare . El ne iubeste la fel chiar si cand nu vedem si nu simtim dragostea Lui. Iar dragostea si suveranitatea Lui sunt egale si universale. 

De aceea, deseori  Ei retine bucuria noastra  si constientizarea  progresului nostru, pentru ca El stie cel mai bine ce anume va desavarsi si va inlesni lucrarea Lui in noi.{Frances Ridley Havergal }

Niciun comentariu: