~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 23 iulie 2022

" NU TE LASA DESCURAJAT"


"Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavarsierea credintei noastre, adica la Isus, care pentu bucuria care-I era pusa inainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.(Evrei 12:2)

Trebuie sa te obisnuiesti sa cauti conturul luminos, argintiu al norilor de furtuna. Si odata ce l-ai gasit , contiuna sa te concetrezi asupra lui mai mult decat cenusiului intunecat din centru. 

Nu te lasa descurajat indiferent cat de stresat sau inconjurat de probleme ai fi. Un suflet descurajat nu este de niciun ajutor, nefiind in stare nici sa tina "piept importiva uneltirilor diavolului (Efeseni 6:11 ) nici sa biruiasca in rugaciune pentru altii.

Fugi de orice simpton al acestui vrasmas ucigator care este descurajearea, asa cum ai fugi de un sarpe. Nu sovai nici o clipa sa-i intorci spatele, doar daca n-ai vrea sa gusti praful amar al infrangerii.

Cauta promisiuni specifice ale lui Dumnezeu, spunand cu voce tare despre fiecare: "Aceasta promisiune este pentru mine". Apoi, daca tot mai sentimente de indoiala si descurajare, varsa-ti inima inainte lui Dumnezeu." rugandu-L sa-I mustre pe Adversal, care te hartuieste fara mila.

In clipa in care te intorci cu toata inima de la orice simptom de descurajare si de neincredere, binecuvantatul Duh Sfant iti va reinvia credinta si va insufla puterea divina a lui Dumnezeu in sufletul tau.

Initial, s-ar putea sa nu-ti dai seama ca se intampla asta, dar odata ce te-ai hotarat sa eviti cu intransigenta orice atac chiar si a celei mai mici tendinte spre indoiala si deprimare, vei vedea cum se departeaza rapid fortele intunericului.

Oh, numai de ar putea vedea ochii nosti puternicile armate ale tariei si puterii care sunt  tot timpul in spatele intoarcerii noastre de la ostile intunericului la Dumnezeu, n-am mai da nici cea mai mica atentie eforturilor Vrasmasului nostru viclean de a ne indurera, de a ne trage in jos sau de a ne descuraja!

Toate atributele miraculoase ale Divinitatii sunt la indemana chiar si a celui mai slab credincios care, in Numele Domnului Isus Hristos si intr-o credinta simpla, de copil, se da pe sine insusi lui Dumnezeu si se intoarce la El pentru ajutor si calauzire. 

Priveste mereu in sus - Chiar de intunericul pare sa-ti infasoare sufletul; Lumina Lumii iti va umple sufletul .Cand vei privi in sus.{Selectat}

Niciun comentariu: