~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 10 iunie 2022

"DE AZI INAINTE, DOAMNE ISUSE..."


 "Veniti acum sa ne judecam", zice Domnul"De vor fi pacatele voastre cum este carmazul, se vor face albe ca zapada; de vor fi rosii ca purpura ,se vor face ca lana."    (Isaia 1:18)

            "Sangele lui Isua Hristos Fiul Sau ne curateste de orice pacat.( 1 Ioan 1:7)

                                           "De azi inainte, Doamne Isus...." 
Erino Dapozzo (1907- 1974) si-a inceput ucenicia la tresprezece ani, departe de casa parinteasca. Mama lui se ruga pentru el si ii amintea in scrisorile ei sa citeasca Biblia.

Intr-o zi, Erino a luat Biblia din geamantan si a deschis-o. Ceea ce a citit acolo i-a trezit constiinta si  i-a aratat ca Dumnezeu nu poate aproba viata lui.

"trebuie sa o schimb", si-a spus el. Si-a luat o hotarare buna: "de azi inainte , Doamne Isus, voi fi ascultator de seful meu, nu voi mai minti, nu voi mai...",

Dar,  cu toatele straduintele sale , urmatoarele zile au trecut  fara ca el sa reuseasca sa traieasca dupa hotararea luata.

Atunci a luat o foaie de hartie si a scris: "De azi inainte Doamne Isuse, nu voi mai pacatui, Iti promit. Este pentru ultima oara. Dapozzo". -- Dar si aceasta a ramas fara rezultat.!

Dapozzo a trebuit sa constate ca toate straduintele lui de a se face mai bun au ramas fara succes. In sfarsit, el a recunoscut ca numai Isus Hristos il poate salva prin har de toate pacatele lui, caci Hristos a murit pentu el.

Mai tarziu, cand Dapozzo a devenit evanghelist le-a spus ascultatorilor sai: "Un miliard de monede de argint, un milion de rugaciuni, un car de fapte bune  

si un ocean plin cu lacrami nu pot sterge un singur pacat de-al nostru.Numai sangele pretios al Domnului Isus Hristos le poate sterce.

"In El avem rascumparare prin sangele Lui iertarea pacatelor , dupa bogatiile harului Sau pe care l-a raspandit din belsugpeste noi...(Efeseni 1:7) {Samanta Buna}

Niciun comentariu: