~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 9 septembrie 2019

SA AVEM CREDINTA IN DUMNEZEU


























" In orice vreme, incredeti-va  in El, varsati-va inimile inaintea Lui! Dumnezeu este adapostul nostru.(Psalmul 62: 8)

Credinta este conducatorul vietii vremelnice, ca si al vietii spirituale. Noi trebuie sa avem credinta in Dumnezeu pentru problemele pamantesti ca si grijile ceresti. Doar asa invatam sa ne incredem in Dumnezeu ca sa implineasca nevoile zilnice si sa traim deasupra lumi.

Nu trebuie sa fim lenesi, fiindca lenivia arata ca nu ne incredem in Dumnezeu, care munceste mereu ,ci in diavol, care este tatal leniviei. Nu vom fi nechibzuiti sau risipitori , fiindca acesta inseamna sa ne incredem  mai degraba in noroc decat in in Dumnezeul cel viu, care este Dumnezeul economiei si
si al ordinii.

Actionand cu toata prudenta si corectitudinea, ne bazam cu simplatate  si in intregime pe Dumnezeu mereu. Permiteti-mi  sa va recomand o viata de incredere in Dumnezeu in lucrurile pamantesti. Crezand in Dumnezeu, nu va trebui sa te caiesti, fiindca ai folosit miljoace necurate ca sa devii bogat.

Slujeste-L pe Dumnezeu cu integritate. Daca nu ai niciun succes, macar nu vei avea niciun pacat pe constiinta. Increzandu-te  in Dumnezeu, nu vei deveni vinovat de afirmatii contra dictorii. Cel care se increde in propiile abilitati navigheaza astazi intr-o driectie, si maine in alta, ca o barca inpinsa incoace si incolode suflarea vantului.

Insa cel care se increde in Domnul este ca un vapor cu aburi, care despica valurile, infrunta vanturile si lasa o urma dreapta si stralucitoare spre limanul dorit. Fii o persoana care are principii de viata inauntru inimii!

Nu te lasa tarat practicile intelepciunii lumesti. Umbla pe cararea integritatii cu pasi hotarati si arata ca esti neinvins prin puterea care ti-o da increderea in Dumnezeu. Astfel vei fi eliberat de grija poverilor.Nu vei fi tulburat de vesti rele.Inima ta va fi neclintita.

"El nu se teme de vesti rele, ci inima lui este tare,increzatoare in Domnul(Paslmul 112-7)

Cat de placut este sa plutesti dus de curentul providentei ! Nu exista nimic mai binecuvantat decat trairea unei vieti de depedenta , intemeata pe un Dumnezeu al legamantului. Nu mai avem nici o grija.
"Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre,caci El insusi ingrijeste " (1Petru 5:7) de noi.
Nu avem necazuri ,fiindca ne aruncam poverile asupra Domnului.{CHARLES  H. SPURGEON}

Niciun comentariu: