~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 20 septembrie 2019

OBICEIUL DE A INFRUNTA SITUATIA

























"Cuvantul lui Hristos sa locuiasca in voi in toata intelepciunea. Invatati-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cantari duhovnicesti, cantand cu multumire in inima voastra. (Coloseni 3:16)
 " ...sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui." (Efeseni  1:28)

Nu uita ca ai fost mantuit pentru ca viata Domnului Isus sa se arate in trupul tau(vezi 2 Corinteni 4:20). Directioneaza-ti intreaga energie spre infaptuirea a tot ce poti infaptui in calitate de copil ales a lui Dumnezeu: Fa intotdeauna fata orcarei situate din viata ta.

Tu nu ai facut nimica sa dobandesti mantuirea, insa trebuie sa faci ceva pentru a arata ca ai fost mantuit.Trebuie sa,[duci] la capat mantuirea [ta], pe care Dumnezeu deja a realizat-o in tine.
(Filipeni 2:22).

Sunt vorbirea, gandirea si dentimentele tale dovada faptului ca iti "[duci] pana la capat mantuirea"?
Daca ai ramas aceeas persoana nefericita, ursuza si indaratica, atunci este o minciuna sa spui ca Dumnezeu te-sfintit.

Dumnezeu este Marele Creator, si El ingaduie dificultatile in viata ta ca sa vada daca poti sari peste ele cum trebuie- "cu Dumnezeul meu sar peste zid intarit" (Psalmul 18:29). Dumnezeu nu te va scuti niciodata de cerintele statutul de fiu sau fica a Sa.

Intai Petru 4:22 spune: "Preaiubitilor sa nu va mirati de incercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va incerce, ca de ceva care a dat peste voi... "Infrunta-ti situatia- fa ceea ce iti cere incercare respecti-va.

Nu conteaza cat de mult te doare, atata vreme cat durerea ta Ii da ocazia lui Dumnezeu sa arate viata Domnului Isus in trupul tau.

Fie ca Dumnezeu sa nu gaseasca in noi vaicarerii, vitalitate spirituala- o disponibilitate de a infrunta orice ingaduie El in viata noastra. Singurul tel corect al vietii este sa Il aratam in noi pe Fiul lui Dumnezeu; iar atunci cand se intampla acest lucru, incetam sa Li mai impune ceva lui Dumnezeu.

Domnl nostru nu I-a impus niciodata nimic Tatalui Sau, si nici noi nu ar trebui sa Ii impunem nimic lui Dumnezeu.

Noi suntem aici ca sa ne supunem voii Sale, astfel ca el sa poata lucra in noi asa cum doreste .Odata ce vom reusi sa ne supunem, El va face din noi o paine franta si un vin turnat cu care sa hraneasca pe altii.{OSWALD CHAMBER)



Niciun comentariu: